Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-11-28, 22:32
Andrzej. o jaką instrukcję właśnie Ci chodzi? Chcesz się dowiedzieć jak szybę się otwiera lub jak włącza się wycieraczki?
Czy może szukasz książki serwisowej czyli czegoś typu Sam Naprawiam czy jak to tam się nazywa?
Wysłany: 2007-11-29, 20:54
oj tak śpyro zara wszystko kup to to i tamto a kasa leci a nasze zarobki jeszcze nie unijne poprostu jak będe mial zbedne siano to kupie ale narazie szukam za africo pozdro............)))))))))))
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-29, 22:54
hmmm, za friko to ciężko i będzie.Gdzies ktos kiedyś wrzucił na rapida, a nie działaj linki... A myślę, że kwota 50 złociszy nie jest jakąś wygórowaną jak na książkę która ma pomóc w naprawach...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-11-30, 00:15
z tymi darmowymi serwerami tak już jest że ważność linków wygasa ale to nie problem
co chwilę ktoś inny gdzieś wrzuci i jakoś się to kręci
na forum masz temat z działającym linkiem do książki - wystarczy poszukać
co prawda nie wiem czy jest tam opisana rozbiórka silnika TDI bo w tych starszych wersjach książek tego nie było
ale najlepiej ściągnij sobie to co jest i zobacz - a nawet jak nie będzie o TDI to i tak Ci się przyda wierz mi
poszukać możesz też na forum golfa bo tam zawsze dużo linków do książek się przewija
a jak nigdzie nie znajdziesz to odezwij się do mnie na gg albo PW to coś się pokombinuje
tylko po weekendzie bo wcześniej mogę nie mieć dostępu do swojego domowego kompa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum