Silnik: VR6
Wysłany: 2008-01-09, 10:11 Forum wolno chodzi i...
wono chodzi ale to kit...
do niedawna nei moglem w danym dziale zrobic odznacz wszysteki tematy jako przeczytane bo sie zamula.. wiec musialem na stronie glowenj wszytskei fora odznaczac jako przeczytane ..ale teraz i to sie zamula
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-09, 11:30
Jest jak jest, w firmie gdzie mam serwer pracują nad przeniesieniem bazy na nowy serwerek, ale narazie to trwa...
Niestety, wszelkie koszty utrzymania stronki, domen, forum pokrywam z własnej kieszeni, więc jak narazie nie mam tyle kasy żeby wykupić konto powiedzmy na nazwa.pl, przy takiej liczbie odwiedzin jaka mamy musielibyśmy mieć konto dedykowane co naprawdę kosztuje sporo...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-09, 14:54
jaca, daj spokój, wiesz jak idzie zbieranie kasy na cokolwiek... Narazie sam to finansuje i jest jak jest, ale obiecali mi że przeniosą bazę na nowy serwer, który właśnie postawili i wtedy mocno przyspieszy nam forum...
Jak zaczynaliśmy z forum to sam nie spodziewałem sie takiego obciążenia dziennego, przez to właśnie wolno wszystko chodzi, ale jak w końcu przeniosą bazę na nowy serwerek to będzie śmigać superosko, także cierpliwości chłopaki, już niedługo...
Wysłany: 2008-01-09, 18:11
taki prosty hosting to 300/pół roku czyli 600 na rok, ale 2 giga transferu na miesiąc w życiu nam nie starczy więc wtedy pozostaje serwer dedykowany a wtedy to już indywidualnie ustala sie koszty, najemniej koło 200 za miesiąc czyli naprawdę sporo...
a gdzie polskie znaki ? nowych tematów brak wszystko po odznaczane jakoś nie fajnie się porobiło
A to z powodu aktualizacji.
Polskie znaki powinny już być widoczne normalnie.
Poodznaczane, bo taka jest procedura aktualizacji - niestety.
No ale może do tego to osobny wątek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum