Witam. Odłączyłem aku.i zablokowało się radio.
Wyczytałem już na forum jak wpisać kod ale wszystkie kody które znalzłem w necie nie pasują. Może ma ktoś generator kodów? Bardzo bym prosił o jakiś link może na pw.
Podam jeszcze nr.radia jakby komuś chciało się spr.
Model:1HO 035 186
Ref.No CQ 1320L
Serial:VW5S3S0048128
Moj nr.gg 4882470
Z góry dziękuję.
[ Dodano: 2008-02-24, 20:43 ]
Czytałem tez ze możliwe jest rozkodowanie radia seryjnego na podstawie nr.seryjnego w serwisie w Twoim wypadku VW,ale ile w tym prawdy to nie wiem ,zawsze można podjechać i zapytać może faktycznie za Frii !
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-02-24, 22:57
krzeszak napisał/a:
Coś ten mój link nie działa coś skiepscilem
zapomniałeś dopisać "http://" na początku ale już poprawiłem i link działa
adam wrzeszcz spróbuj podjechać do ASO (np. do Gajosa) i zapytać. Skoro to oryginalna Gamma to po numerze VIN powinni dojść do tego jaki powinien być kod.
[ Dodano: 2008-02-28, 19:45 ]
Dzwoniłem dziś do Gajosa w Sopocie i powiedziano mi,że nie ma możliwości rozkodowania tego radia
Za to u Groblewskiego jest mozliwość za 50zeta ale terminy wizyty u elektryka są dość odległe.
Działał na bank!!! Nie wiem może go zablokowali czy jak?A nie byleś w serwisie VW? Tam na pewno ci pomogą!Bo rozumie ze masz orginalne radyjko, wiec nie powinno być problemu, warto zapytać!!!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Dzwoniłem dziś do Gajosa w Sopocie i powiedziano mi,że nie ma możliwości rozkodowania tego radia
Za to u Groblewskiego jest mozliwość za 50zeta ale terminy wizyty u elektryka są dość odległe.
Silnik: 1,8 ABS 90 K Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 334 Skąd: Skarzysko Kamienna
Wysłany: 2008-03-02, 18:04
adam wrzeszcz napisał/a:
Samemu raczej się nie da.Trzeba wylutować jakiś procesor i wstwić nowy.Chyba wymienie te radio na jakieś nieorginalne.
Pamietaj ze kod do tych radyjek wbija sie w taki sposob ze jezeli pierwszy nie dziala to mozliwosc wprowadzenie drugiego jest po 15 min jesli 2 nie dziala to 3 po godzinie dopiero a jesli ten nie zadziala to kazdy nastepny zwieksz czas o duzo duzo godzin....
_________________ Na początku był chaos potem ktoś stworzył VENTO...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum