Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-03-16, 02:55
wyznaje zasade-stac Cie na takie auto powinno Cie stac na paliwo, a pozatym nie lubie jezdzic na oparach... w Gazie to latwiejsze-sie skonczy, to zawsze alternatywa
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-16, 11:21
No dlatego aż foty wrzuciłem, bo wyznaję tą samą zasadę co Ty Marku, stać Cie na auto to i na wszystko z nim związane.
Parę dni temu byłem na przeglądzie z mamy autem i gadałem na tej stacji i boki zrywałem jak opowiadał różne historię, np gościu przeglądu nie robił przez 4 miesiące a jeździł autem, bo jak twierdził nie miał 99 zł na przegląd... I jaki był zdziwiony jak go policja capnęła a wiadomo, że wtedy to już sie buli jak za zborze, takie są kary...
?? za brak przegladu kary ?
mi sie jeszcze nie zdarzylo , a nagminnie zapominam . fakt odkad mieszkam z zona , to przypomina mi . ale za kawalera jeachem na przeglad , jak mi tymczasowy wychodzil hahahahahaha.
[ Dodano: 2008-03-16, 11:54 ]
a impezka chla jak smok wawelski. niestety silniki wankla sa mocne , ale wada podstawowa to paliwo i ciagle smarowanie.
jaos mi sie wydawalo ze wankla maja . ale faktycznie . zwracam honor .
jedno sie nie zmienia . i tak jest problem ze smarowaniem . nadmiernie szlifuje sie jedna strona pierscieni.
Ostatnio zmieniony przez Gavel 2008-03-16, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum