Witam chciałbym sobie powymieniać żaróweczki podświetlenia kokpitu tam gdzie są te 3 pokrętła do nawiewu, grzania itp. i takie pytanko żebym czegoś nie schrzanił, lub nie pourywał
-jakie tam podchodzą żarówki?
-jak się dobrać do tych żarówek? ściągnąć pokrętła najpierw ? czy odkręcić coś?
A tak przy okazji jak odkręcić boczek drzwiowy z przodu? tam jest jeszcze w drzwiach takie czerwone światełko, czy ono ma świecić jak otworzę drzwi z przodu?
andrewb25, -warto nieraz skorzystać z opcji SZUKAJ tu masz lin do tematu przeczytaj uważnie powinien ci pomóc! http://forum.vwvento.org/...tlenie+nawiewow
A co do lampek w dziwach to po otworzeniu drzwi powinny sie zaświecić!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-03-22, 10:58
andrewb25 napisał/a:
chciałbym sobie powymieniać żaróweczki podświetlenia kokpitu tam gdzie są te 3 pokrętła do nawiewu, grzania itp.
tam jest tylko jedna żarówka
jak się tam dobrać to było wielokrotnie pisane na forum ale niech Ci będzie podam linka jeszcze raz: PORADA
krzeszak napisał/a:
A co do lampek w dziwach to po otworzeniu drzwi powinny sie zaświecić!
krzeszak masz rację ale tylko jeśli tam są lampki Lampki są czerwono-białe ale częściej spotykane są całe czerwone klosze, które nie są lampkami a jedynie odblaskami i andrewb25 chyba takie właśnie ma bo
andrewb25 napisał/a:
tam jest jeszcze w drzwiach takie czerwone światełko
Gavel, - wiem o jakie chodzi bo mam takowe ale fakt one są czerwono - białe, a czerwone cale to tylko odblask ,a odblaski nie były czasem pomarańczowe??
w błąd mnie wprowadziło stwierdzenie czy one powinny świecić? i automatycznie mi sie skojarzyło z tymi dwukolorowymi światełkami
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum