już wiem w5w klapa w bagażnik do środka C5W, mam jedno pytanko jeszcze bo nie chce zakładać nowego tematu iz atruwać głowy tylko tu się na szybko zapytac, ad. mam takie ło żarówki z przodu
[img][/img]
[img][/img]
a efekt ich świecenia jest taki:
[img][/img]
w sklepie mnie zapewniali że będzie to mega super biel coś w stylu xenon, a świecą wyraźnie żółłto-biało, nie jest to jak seryjna żarówka że świeci żółcią, ale oczekuję fajowej żarówki aby dawała już w stylu xenona, mam philips te jakies ultra blue co właśnie miały mi to dać i niestety ......
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-24, 21:00
a po co ci podróbki xenonów? Takie żarówki tylko oślepiają ludzi. To lipa na maxa. Albo załóż sobie xenony albo odpuść... Wszelkie imitacje xenonów nie spełniają najmniejszych standardów żarówek.
ale kolega z pracy ma w civic-u jakies light blue i wygladaja hmmmm na czysciutka biel, nie xenon, u mnie chlopoki pozakladali se wiejski xenon to na niebiesko swieci :) chodzi mi o zarowki na extra czysta biel
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum