jak skasować luz między górnym talerzykiem, który trzyma amortyzator od góry, a karoserią - u mnie ten luz wynosi około 2 cm. Jak podnisę samochód na lewarku i otworzę maskę, ruszając kołem do góry i do dołu widzę , że cały makpersen rusza się. Dołanczam rysunek
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 99 Skąd: stalowa wola
Wysłany: 2008-04-30, 19:04
załacznika nie ma ale pod zaslepką plastokową w amorek od góry wkładasz imbus i na srubę- tam powinna byc 12 klucz 19-i trzymając imbus dokrecasz śrubę jeśli nie da rady już dokrecić to jest wywalone łozysko mcpersona-guma pod karoserią
Dla mnie istnieje tylko Sachs, Lemforder, Moog, SKF - reszta się nie liczy. To są najlepsze firmy jakie robią części do samochodów. Tak jak Spyro napisał, drogo, ale jakość nieporównywalna z innymi.
Ja swoją zawieszkę zrobiłem niedawno tylko na Lemforderze - drążki, końcówki drążków, sworznie i tuleje wahaczy góra dół - coś koło 300 zł za części ze zniżą jeszcze + 200 za robotę - również zniżka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum