Nowego typu jest prostokątny a starego ścięty z jednego rogu...także stary do nowej deski może wejdzie ale szpara zostanie....a nowy do starej dechy juz chyba się nie zmieści...
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-05-13, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Nowego typu jest prostokątny a starego ścięty z jednego rogu...także stary do nowej deski może wejdzie ale szpara zostanie....a nowy do starej dechy juz chyba się nie zmieści...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-05-13, 18:16
Nawet jeśli nie różnią się mocowanie...to jak zły kupisz to nie będzie Ci pasowac do tej zaślepki...bo w starym typie jest tam po prawej stronie takie wybrzuszenie...także musiałbyś też ta boczna zaślepkę kupić..
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-05-13, 18:22
czyi chcesz kupic nowego typu i wsadzic a to zaokraglenie juz dorobic? wiesz co-jak jutro kumpel bedzie golfem pod polibuda to wyjme jego i moj i zobaczymy.
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-05-13, 18:23
Tygrysisko napisał/a:
Nawet jeśli nie różnią się mocowanie...to jak zły kupisz to nie będzie Ci pasowac do tej zaślepki...bo w starym typie jest tam po prawej stronie takie wybrzuszenie...także musiałbyś też ta boczna zaślepkę kupić..
wiem dokładnie jak wyglądają oba z wierzchu, a te zaokrąglenie to raczej nie problem, na podstawie starego dorobię sobie zaślepkę
tylko chciałbym mieć pewność że zaczepy pasują
a żeby nie wyszło że jestem jakiś dziwny i chcę pakować nowy włącznik do starej deski to tak ku wyjaśnieniu chcę wsadzić włącznik od T4 bo ma czerwone podświetlanie
[ Dodano: 2008-05-13, 18:25 ]
marmarmarek napisał/a:
czyi chcesz kupic nowego typu i wsadzic a to zaokraglenie juz dorobic? wiesz co-jak jutro kumpel bedzie golfem pod polibuda to wyjme jego i moj i zobaczymy.
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-05-14, 09:51
krzeszak napisał/a:
Tygrysisko, -a jak przeszukiwałeś allegro nie rzucił Ci sie w oczy ten przełącznik na full wypasie z zaokrąglona jedna strona???
Taki włącznik to rarytas, nie często się takiego widuje na allegro, nawet z golfów jest niewiele
jak kupię i zamontuje wszystko razem z zatyczka, to zrobię jakieś foto to może ktoś się skusi i zamontuje sobie prosty włącznik w starej desce
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-14, 11:50
Cytat:
jak kupię i zamontuje wszystko razem z zatyczka, to zrobię jakieś foto to może ktoś się skusi i zamontuje sobie prosty włącznik w starej desce
nie widzę tego jakoś, ale może mnie zadziwisz i będzie pięknie Zobaczymy, ciekaw jestem jak Ci to wyjdzie.
tomek87 napisał/a:
e często się takiego widuje na allegro
a no nie często ale są do kupienia. Ja w ciągu pół roku 3 sztuki już kupiłem i puściłem dalej do ludzi, jeden tez dla siebie mam od jakiegoś czasu. Trzeba szukać i raz na czas się trafiają, chociaż przyznać trzeba że często ceny są prosto z kosmosu...
prędzej te po 2000 roku jakoś, ta przejściówka z innymi światłami z przodu - nie wiem, to możliwe. A zamiast kombinowac z włącznikami, nie lepiej kupić diodę hiperjasną, czerwoną i będzie prawie to samo?
po prostu tez pobawić się można w paletę barw, żeby uzyskac kolor czerwony, to zielony z jakim polączyć... (chodzi o ta taśmę przewodzącą)
Wysłany: 2008-05-14, 19:48
raz już sie bawiłem z ledami, a efekt moich zabaw jest taki że mój włącznik nie wygląda zbyt ładnie na zewnątrz więc teraz wolę kupić z oryginalnym czerwonym
[ Dodano: 2008-05-15, 16:47 ] marmarmarek, i jak udało się sprawdzić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum