PROSIŁBYM O ILE MOZLOWE ADMINA O PODIWESZENIE I WYROZNIENIE...
Zatem ciekawostka .. ale o co chodzi...
Każdy z Nas pochodzi z innego zakątka Polski... często też jest tak że mieszkamy niedaleko a nawet o tym nie wiemy... zatem postanowiłem zrobić VENTO-FANÓW
Każdy kto ma Vento może się dodać do mapy... będzie to nasza swoista mapka dzięki której każdy będzie mógł zanaczyć skąd jest dać fotke i opis myśle że to przydatna i fajna sprawa... a teraz jak to zrobic...
kolorowymi ramkami zazanczylem opcje do wpisywania
i tak...
po 1 kolor czerowny - tu wpisujemy nick ... myśle ze najlepiej taki jak uzywacie na forum
po 2 kolor niebieski - tutaj swoj adres e-mail
po 3 kolor żółty - tu wpisujemy Miasto(City) i po wpisaniu powinno sie rozwinąc na dol na liscie Wasze miasto z opisem tzn województwo i Poland ... i klikacie to ... jesli nie ma na liscie Waszego miasta bo jest np za male to wyskoczy Wam komunikat nam Nickiem"Invalid City. Please use the autocomplete popup. Request new cities here." wtedy wpiszcie jakies duze miasto najblizsze Waszego połozenia..( NIE UZYWAMY POLSKICH LITER!!!)
UWAGA!!! Jesli po lewej nie bedzie city a State (in US) kliknijcie na napis "not in the US?"... zeby było City...
po 4 kolor zielony - wybieramy pleć
po 5 kolor jasno niebieski - tu wpisać możecie co chcecie ale proponował bym tez MODEL VENTO jaki posiadacie...
po 6 kolor fioletowy - tu "przeglądaj..." i wybieracie fotke z dysku zeby dodac .. najlepiej Waszego vento lub jeszcze lepiej Was i Waszego Vento...
i na koniec przycisk ADD ME
i juz... na mapie powinna pojawić sie pinezka dla fecetów niebieska dla kobitek czerowna... później jak klikniecie na któryś ze znaczników wyskakuje okienko i tam widzicie fotke użytkownika, opis skąd jest i maila itd....
wygląda to tak:
myśle ze to fajna sprawa i warto by każdy wiedział skąd są inni a inni wiedzieli skąd jest on
no to do dzieła!!!
jak się doda ktoś obcy tzn że nie będzie posiadał vento.. prosze dać znać usuniemy delikwenta to ma byc MAPA VENTO-MANIAKÓW!!!
pzdr
[ Dodano: 2006-03-28, 13:49 ]
aha pozniej jak utworzycie konto mozna sie logowac.. u góry po lewej Log In... mozna zmianic sobir cos w profilu np text, fotke itp oraz stworzyc mape wlasn np przyjaciol czy cos pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Ostatnio zmieniony przez spyro 2009-10-20, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-19, 23:43
WIesz co zupełnie mi to z głowy wyleciało, a że nie obserwowałem tematu to nawet maili nie dostawałem, że są nowe posty... Dzisiaj oglądając całe forum przeczytałem o tym i od razu dodałem sie...
Silnik: 1,9TD Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 70 Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-09-02, 15:46
W dychę ta mapa
Szkoda tylko, że tak mało w wielkopolsce nas jest (a jeździ tych Ventek po Poznaniu i okolicach niemało).
Też nadrobiłem zaległości i się dopisałem
Pozdrawiam wszystkich Ventomaniaków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum