To już teraz wiem
Ale lipnie troszq, bo miałem inne plany, aby to zagospodarować.
Co nie stoi na przeszkodzie, aby w małym stopniu przerobić owe ustrojstwo pod roletę szyby Ale najpierw takową bym musiał poszukać. No chyba, że ktos ma taką na spzedaż?
A wybieram się tam niedługo po lampki do ogrodu, takie na baterię słoneczną, to przy okazji sobie sprawię taką
A na poważnie, ale z innej beczki troszkę...
Popołudniu pogrzebałem sobie przy autku, posprawdzałem wszystko, poczyściłem itd., Ale nadal nie daje mi spokoju ta kostka przy drzwiach od tej gumy. Mam tam w sumie 4 styki, 3 takie małe i jeden taki duży, na dwóch stykach sprawzałem omomierzem i jest przelot, ale napięcia nigdzie nie pokazuje, nawet jak radio gra. Cały czas myślę nad tym, żeby sobie sprawić głśniczki na tył. Nie chciałem tez tapicerki zdejmować, co by nie uszkodzić niczego. Odkręciłem dwie śruby pod rączkami co są, ale nic nie szło dalej, więc wkręciłem je z powrotem. Wrzucam fotki, jak to wygląda...
I czy w ogóle można tam głośnik włożyć? Nie za płytko tam jest?
I druga sprawa - odkryłem, że jednak mam podświetlenie popielniczki z tyłu, co cały czas sądziłem, ze mi nie świeci, a jednak - świeci
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-07, 20:15
sebastian napisał/a:
Nie chciałem tez tapicerki zdejmować, co by nie uszkodzić niczego
a co uszkodzisz? Najwyżej połamiesz spinki, które nowe kosztują około 5 zł.
Delikatnie podważając nic nie połamiesz i nie zniszczysz. Możesz kupić sobie specjalne urządzenie do zdejmowania, którym to nie ma szan nic połamać. Testowałem je i fajny gadżet i tani co najważniejsze:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum