Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-06-10, 23:28
Każdy może mówić co chce, a znając życie nikt nikogo nie posłuch i chyba nie nalezy tematu drążyć bo kazdy wie co dla niego jest dobre i każdy ma taką zawiechą jaką chce....
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-06-10, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-10, 23:56
Temat zawiech zawsze będzie budził bużliwe rozmowy i dlatego każda ze stron powinna go traktować z przymrużeniem oka...to częściowo tak jakby przekonywać ludzi do ulubionego koloru..a Simens zrobi lub nie zrobi z zawieszka tylko to co On będzie uważał za stosowne...i trzeba to uszanować...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-11, 00:03
jezusicku, znowu temat rzeka o zwieszeniu Ja popieram wiadomo co, mapet odwrotności i tak wzyciu się nie dogadamy w tym temacie... Mam pomysł na dobra konkurencje na Zlot jakiś. Jazda w terenie i wszystko będzie jasne Pozdróweczki i koniec OT bo robimy Simensowi niezłego OffTopa.
Wysłany: 2008-06-11, 21:19
Dałbym, sobie głowe uciąć że gdzieś cos takiego wyczytałem, nie chcę mi się tego w tej chwili szukać....ale ok niech będzie że nie podnosisz wyżej niz serie...no ale podnosisz...więc to podnoszenie ma chyba jakis sens... w sumie równie dobrze możesz zmienić na zimę gwint na sportowe szkoro szkoda gwintu, a tak to 2 razy w roku amorki wymieniać a potem robić geometrie kół....troche z tym zachodu;) bo ja myślalem że na gwincie podnosisz...
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-06-11, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-06-11, 21:44
a dasz mi kase na 3 zawias? nie zasmeicajmy koledze tematu... tak czy siak na zime zdejmuje sie alu i inen gadzety w golfir nawet zderzki zmienialem i zawias... wiadomo jakie sa warunki w zimie wiec na glebei -80 ciezko by jezdzic prawda.. koncze tym samym temat
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-11, 21:49
MAPET napisał/a:
ktory nowy kosztuje 5 tys
i tyle dałeś? Nie chce mi się wierzyć. Wszyscy kupujecie używki.
W ten sposób pisdząc to ja mam Vento, któe nowe kosztowało 65 tys zł
Albo się kocha glebe i jeździ na niej cały rok jak np. Jaca czy Przemolas albo sie nie kocha. Połowiczen rozwiązania są bleeee. Ja też obstaje za wyższą zawiechą bo jest praktyczna Jak się dorobię drugiej furki wtedy można sobie pozwolić na glebę na stałe... Ale takto nie praktycznie. Nigdzie tym nie wjedziesz. Podjazd do mojej bramy w mojej kamienicy wykonany jest z kocich łbów (zabytek, nie do ruszenia). Przemek ledwo wjechał trwało to wieki. Ja nie mogę sobie pozwolić zeby wyjazd z bramy trwał codziennie rano 20 minut Dlatego właśnie obstaje przy podwyższonej zawieszce.
Mapet i Spyro jak zwykle toczą swoje wywody na temat zawiechy. Koniec zaśmiecania tematu Każdy jeździ na takim zawieszeniu jakie mu pasuje Ja mam wysoko i jestem zadowolony
GOLF GTI gleba -80 FK jest bardzo komfortowa(kto ma supersporta wie o czym mowie),
Vento to limuzyna majaca nie za wiela kuca pod macha, postawilem na zmiane kola bo bez tego lipa, z tylu w szedl dystatns bo jak widze pod uczelnia mara vendke ze schowanymi z tylu pod blotniki kapciami to wiem co mu sprezentuje pod choinke
ogolnie vento robie w calkiem innym stylu jak golfa to ma byc limuzynka. dlatego tez poszly kartoflaki profil 50.
PS. nie kłuccie sie o zawiecho przeciez jest AIR RIDE
_________________ VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum