Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-06-19, 23:52
dokladnie-antena na tylnej szybie. sprobuj podlaczyc inne radio-moze to nie wina anteny ( u mnie tez tak bylo, gamma mi nie chciala sciagac, zalorzylem nowa antene(przykrecilem pod maska) i to samo... wkurzylem sie, podlaczylem radio kumpla i na jednej i na drugiej bylo dobrze... czyli cos mam z gamma...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 199 Skąd: Orneta
Wysłany: 2006-06-20, 14:47
spoko znalazlem to jest na szybie ale jeszcze niegra jek powinna niewiecie jak ten kabel idzie gorą czy dolem bo niechce pruc podsufitki ale poprawilem kabel i jest spoko ale szumi a inna antene podlonczylem i gra fajnie
a przy okazji gdzie najlepiej sie przebic przez sciane ogniową zeby puscic kable do wzmaka i wyjąc je bez problemu pozdrawiam i dzienkuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum