Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-03-14, 15:50 Zniżki dla Klubowiczów w całej POLSCE!!!
Witam serdecznie, dzisiaj przyciemniając szyby w moim Ventobolidzie dogadałem się z firmą, któa to wykonywała i wynegocjowałem zniżki dla Klubowiczów.
Mam prośbę, spróbujcie u siebie, w miejscu zamieszkania zagadać w sklepach motoryzacyjnych, warsztatach itp, aby dali jakieś zniżki po okazaniu karty Klubowej.
Będą niedługo karty członkowskie, po okazaniu których będziemy mieli zniżki w róznych miejscach oczywiście zwiazanych z motoryzacją. Ja w Łodzi będe dalej kombinował, dzisiaj pierwszy ounkt - przyciemnianie szyb i 5-10% zniżki po okazaniu karty klubowej.
Firma, chcąca dać nam zniżki podpisze ze mną małą umowę i zaraz umieszcczę jej dokłądne dane na stronie Klubu w dziale: KLUB, Rabaty dla klubowiczów.
Mam nadzieję na odzew z Waszej strony i chęć pomocy. W Łodzi będę kombinował, ale ciężko mi załatwić w całej Polsce...
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-03-15, 00:02
ja moge poprobowac w salonie VW w Lesznie...-nie wiem co to da, ale warto sprobowac;) ew filtron(gostynski-chrzestny ma tam jekies chody;) ) tak wiec mozna juz zaczoa sie tym interesowac? co ewentualnie mowic? pozdrawiam:)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-03-17, 09:56
mysle ze masz brak odzewu bo znizki powinny byc bardziej ogolne na polske.. na cos co moze miec ktos z zakopca jak i z gdanska.. po co komus z poznania znizka w krakowei jak i tak sie to nie bedzie oplacac a wiekszosc jak mneimama jest z roznych stron Polski... chyba ze wiekszosc ludzi jest z 1 miesta lub jego okolic to ma to sens!
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-17, 22:12
NO I MAPET MA TU SWIETA RACJE co daje ze zalatwie jakies rabaty na warsztacie u znajomego skoro nikt nie bedzie jechal iles kilometrow zeby dana usluge wykonano mu np.15% taniej raczej jest to nie wykonalne! POZDRAWIAM
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Ale gdybyś był w okolicy i popsuł by cie się samochód (Vento przecierz też się psuje :cry: ), to jedziesz do konkretnego warsztatu i masz usługę zrobioną taniej, chyba że wy tylko po swoim mieście jeździcie, wtedy to już inna sprawa.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-03-18, 12:16
Widzę, że nie zrozumieliście o co mi chodzi.
Właśnie dokłądnie chodzi o to, że np Ty jesteś z Częstochowy i załatwisz zniżi w paru sklepach i warsztatach. Usiądze sobie przed komputerem człowiek w Częśtochowie posiadający Vento i będzie szukał części do swjego auta i znajdzie naszą stronę i Klub. Zapisze sied o Klubu, będzie korzystałze zniżek.
I dzięki temu, że każdy z nas jest z innej części Polski to możemy naszym zasięgiem objąć kraj.
To ma wyglądać jak każda karta rabatowa. Zniżi dostępne w całej Polsce!!! Ty załatwiasz u siebie, ja u siebie w mieście itp itd. W ten sposób możemy zebrać niezłą listę zniżek. I wten właśnie sposób np. osoby szukające części itp w necie, trafiają na naszą stronę i machina rusza...
W innych Klubach działa to wyśmienicie w całej Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum