Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-25, 13:41
sebastian napisał/a:
że pompa rzęzi...
Tak, pamiętam....tylko rzęzi to szerokie pojęcie....tylko ja dla odmiany mam teraz założony ciutkę szerszy pasek od wspomagania, jaki że nawet przy max skręcie nie piszczy...i na tym pasku przy 2000obotów zaczyna fajnie gwizdać...jakby osiągamy 2000 i włącza sie turbina.... piękny odgłos..... no i dlatego pytam....
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-08-25, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
tankuję tylko i wyłącznie na BP lub innych markowych stacjach....po okręceniu filtru okazało się, że jest praktycznie czyściutki...więc to mówi samo za siebie...
dokładnie, ja tez tylko tankuje na markowych stacjach i nigdy z tym nie było problemu.
ja zawsze tankuje na orlenie, czasami tylko zdarza mi się na bp i na shellu chyba tez raz sie zdarzylo, ale nigdy na jakiejs niepewnej stacji a i tak po ok. 50 tys. na gazie nie chcial jezdzic, bo taki byl filtr i butla zasyfione.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-25, 21:27
delus napisał/a:
i tak po ok. 50 tys. na gazie nie chcial jezdzic, bo taki byl filtr i butla zasyfione.
bo filtr gazu winno sie wymieniac co 10 tys km, także nie dziw się że po 50 tys km się zasyfił... To jakbyś chciał na jednym filtrze wypalić 10 paczek papierosów, nic tego nie wytrzyma... Ale prawda jest taka, że zawsze gdy wymieniam filtr to robie to dla własnego lepszego samopoczucia bo i tak jest czyściutki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum