Ale chodzi o przekaźnik od przeciwmgielnych, czy od mijania/drogowych?
Od pzeciwmgielnych nie mam na pewno, a od mijania to nie wiem... w każdym razie nie narzekam na moje światełka
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-09-28, 16:21
bo seryjnie nie mamy przekaźników na mijania/drogowe i poprzez wypalające się styki w przełączniku przy kierownicy światła świecą słabiej i jak się dociśnie rączkę od zmiany to światła się rozżarzają
poprzez wypalające się styki w przełączniku przy kierownicy światła świecą słabiej i jak się dociśnie rączkę od zmiany to światła się rozżarzają
chodzi o manetkę od kierunków?
To normalne, bo jak dociśniesz, to się świecą dwa żarniki, od mijania i drogowych, jak puścisz, to zostają tylko drogowe, albo mijania.
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2008-09-28, 16:53
tomek87, tematów o zakładaniu przekaźników jest na tym i innych forum mnóstwo. Wystarczy poszukać. Z przyciąganiem manetek masz rację, jeśli mając drogowe włączono przyciągniesz mamnaetkę to świecą jaśniej, bo prąd omija włącznik, i stacyjkę i styk w manetkach.
Więc: zdecydowanie warto.
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-09-28, 18:48
pablomed, to chyba ta wyszukiwarka jest jakaś lipna, a że warto to wiem bo już mam sebastian, masz punkcik, tylko ja mam w troszkę inny sposób z mniejszą ilością dodatkowych elementów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum