Wysłany: 2008-10-12, 17:46 Poszukuje wiązek do lamp Red -clear
Witam.Poszukuje wiązek kabli do lamp red-clear tył czyli oprawki +przewody + kostka taki komplecik na l i r strone ktoś wie może gdize można to dokupić ?Kupiłem sae lampy bez tych wiązek ,a niestety maja troche inne wejścia niz oryginalne lampy.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-10-12, 20:26
przykro mi to mówić ale interesu nie zrobiłeś, nie kupisz do tych lamp żadnych części, możesz kupic kolejny nowy komplet... Chyba że z jakiegos rozbitka wyjmiesz ale to pewnie tez każdy będzie chciał sprzedać całość.
Chyba że z jakiegos rozbitka wyjmiesz ale to pewnie tez każdy będzie chciał sprzedać całość.
Ja, jak przerabiałem przeciwmgielne, to potrzebowałem jednej oryginalnej wtyczki, by się za dużo nie bawić. Podjechałem na szrot, bo tam stał pasek B4 i mówię, że potrzebuję taka wtyczkę. Gość wlazł do środka, wziął obcinaczki i ukrychnął mi kabelek z wtyczką od lampy, wysiadł i spytał się, czy to ta. Ja mówię, ze tak. I w ten sposób dostałem wtyczkę z kabelkiem za friko nawet
Ale też jestem za tym, by samemu sobie pokombinować, jak się nic nie znajdzie. Ale popytać po szrotach zawsze można.
Dokładnie, to jest do przednich lamp, tzw. przejścióka. Ja sam mam na jednej lampie takie coś, bo stare lampy mialem z tymi podłużnymii kostami, a nowe z kwadratowymi. jedną miałem, to przełożyłem, a drugiej, neistety, nie, więc podpiłąem ta przejściówkę.
te moje lampy otwór na okrągłą zakręcaną oprawke i chodzi włąśnie o taka oprrawke najlepiej z przewodami już wyprowadzonymi .Gdybym miał taka oprawke z wyprowadzonymi przewodami to połączyc z oryginalnymi przewodami to już pryszcz.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-10-16, 21:30
nie możesz tego dorobić? Nie zostaje CI inne wyjście, bo nie kupisz tego czego szukasz do tych lamp, sa troszkę inne niż oryginały, mam takie same i niestet różnią się od oryginału. Tak wogóle to nieźle ktoś musiał dać popalić tym lampom e masz je bez kabli wogóle.
ja Ci napisze tak ewentualnie mozesz odemnie kupic cale lampy lexy i tam sa okragle wejscia ale ja chce calosc sprzedac zeby mi to nie lezalo i chce za calosc 150 zł z przesylka
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2008-10-18, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum