Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-28, 21:32
oo dobre pytanie i ja chce wiedziec
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
no wlasnie i nie wiadomo czy ma tak byc czy oco kaman , czy dac wezyk i wpakowac tam wezyk do wskaznika bo z tego co to sa dwie opcje w silnikach moja i z wezykiem i badz tu madrym
Musisz sie wpiac w wezyk, ktory idzie od kolektora do LDA (grzybka na pompie).
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
bradley, leśny ma bardzo nietypowy (aczkolwiek powinien być typowym) silnik 1,9 TD z 92 roku który nie ma kilku części na swoim miejscu, wiem bo widziałem i porównałem ze swoim
BTW: lesny1982, rzuć fotą swojego silnika
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Cos slyszalem, ze AAZ byly 2 typy. Starszy byc na kompletnej mechanice, a w nowsym byla jakas kostka elektryczna przy pompie.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
A to zaślepka jest?! Ja myślałem że jakiś wężyk cały :| no nie wiem jaki Ci podpowiedzieć bo u mnie, jak sam wiesz, to inaczej wygląda Kombinuj z zaślepką może to to
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
lesny1982, jak mnie dziś pytałeś o ten zegar wiedziałem że już gdzieś o tym czytałem no i znalazłem ten temat ale widzę że od 2 lat prace stoją
jeśli będę miał trochę funduszu to wstawię to ustrojstwo bo jeden zegar i tak nie wskazuje poprawnie a ciekawy jestem jak się trzyma u mnie turbo bo czasem trochę pogwizduje...tylko jeszcze coś taniego i pasującego do reszty trzeba znaleźć
_________________ GRUPA MAZOWIECKA
Ostatnio zmieniony przez devill4 2010-03-22, 00:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum