jesli ktos posiada taki grill jak mozna zobaczyc wyzej ( pierwszy grill z gestymi zeberkami i znaczkiem ) i byl by zainteresowany wymianą go na nowszy grill lub na grill bez znaczka to proszę o kontakt!
mnie bardzo zalezy na tym grillu z linka powyzej i jestem w stanie takiej osobie kupic np taki grill :
http://moto.allegro.pl/sh...?item=106152000
itp, oczywiscie jakos sie dogadamy
fajnie było by gdyby sie znalazł ktos np z trojmiasta
kontakt :
lukbro@o2.pl
gg: 4339683
tel: 500 627 101
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Głogów / Wrocław
Wysłany: 2006-06-06, 23:54
no ja ostatnio nawet myslalem o zmianie grila na taki bez znaczka...... tylko bedzie maly problem z ewentualna wymiana - mieszkam kolo Glogowa, a do konca czerwca jestem we Wroclawiu...
no ja ostatnio nawet myslalem o zmianie grila na taki bez znaczka...... tylko bedzie maly problem z ewentualna wymiana - mieszkam kolo Glogowa, a do konca czerwca jestem we Wroclawiu...
to moze sie nie wymieniajmy tylko po prostu sprzedaj mi swoj?
500 627 101 > zadzwon lub napisz sms ile chcesz za grilla
zapakuj go super mega bezpiecznie i wysylaj do mnie
ja za niego place a ty kupisz sobie co tylko bedziesz chcial
moze chcesz caly front od mk3 ?
zalezy mi na czasie bo wlasnie tylko mi grilla brakuje
jak sie dogadamy to ok a jak nie to kupuję taki zwykly nowy i ide do kumpla z komisu i jak tylko bedzie vento to mi przelozy grille, poki co nie ma vento dopiero ma cos byc a mi zalezy na czasie.
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2006-06-07, 19:59
kurka ,znowu sie spoznilem hehe wlasnie bede przedluzal maske ,bede robil Bad Look i wlasnie znaczek mi przeszkadza , chcialem atrape bez znaczka , no i mialem okazje - ale juz chyba przegapilem .
kupic bedzie trzeba........
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Głogów / Wrocław
Wysłany: 2006-06-07, 20:31
Hemi77 jesli tez masz taki grill i chcesz sie z kolega Lukbro wymienic to posze bardzo...... bo ja aktualnie zaczynam sesje i do 5 lipca nie bede mial czasu zeby to zalatwic a tak bardzo mi na tym nie zalezy.....
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2006-06-13, 18:04
Kurka ,teraz ja szukam grilla , heheee. jade na gielde czy cos bo bez grila glupio wyglada.
tak pechowo pociagnalem z jednej strony ze z drugiej mi zaczepy sie polamaly i spadl na ziemie. ale sie wkurzylem......
a tyle razy sie mowi ze nic na sile.
z autem jak z kobieta , delikatnie i z uczuciem :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum