Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-07-28, 17:12
czemu nie ja(podobno-bo nie mam zadnego znaczka na klapie juz...) mam GL. no i na wyposarzeniu mam el lusterka i szyber. no i thermotronic (o ile to ma cos wspolnego)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-07-28, 17:58
Polibo napisał/a:
może ktoś ma stare foldery i i inne takie tam dilerskie papierki
Mam chybe wszystkie możliwe duperele o Vento, mase katalogów itp i niestety nie jest do dokłądie rozpisane, ponieważ za każdym razem do różnych wersji cośtam dodawali, także ciężko to rozkminić. Tak jak na starym forum mogę powiedzieć, że CL to najprostsza wersja, potem idzie GL, GLX, GT i VR6. A po drodze były jeszcze różne "chwilowe" wersje.
dzięki spyro, jestem zadowolony z twojej wyczerpującej wypowiedzi
mój jest pewnie dzieś po srodku central, szyber el, alarm fabryczny, 2x airbag, ale klima by się przydała (może jestjej naładowania tak na marginesie)
Chętnie bym się zapoznał z tymi folderami masz może zeskanowane oczywiście z rocznika 94 by mnie najbardziej interesowały ale chętnie coś innego zobaczę :roll:
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2006-08-05, 00:22
trochę to dziwne wszystko... ja mam wersję CL z 1.8 (66KW) a widziałem w dziale SAMOCHODY KLUBOWICZÓW ze wersje GT też yły z tym samm silnikiem... w sumie wystarczy zmienic znaczek na klapie i jest ok. Tak się przymierzam żeby dorzucić (do swojego VEntyla) oznaczenie VR6 w sumie nie poprawi osiagów ale podniesie rangę auta i oczywiście przy staniu na światłach wygląda efektownie...inni czują "reeespect"
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-05, 10:10
Silnik nie ma tu znaczenia, to jest wersja wyposażenia a nie silnika. GT zazwyczaj były z silnikami 2.0 115 km lub więszymi, ale czasami trafiają isę zwykłę 1,8. A zapewniam Cię, że jak zajżysz do środka swojego auta i do wersji GT to zobaczysz różnicę, chociażby zaczynając od zupełnie innych foteli itp.
Silnik: 1.9 TDI 1Z
Wysłany: 2011-03-07, 18:55
Sory za odkopanie na maxa starego tematu ale jedna sprawa strasznie mnie zastanawia ... Czy są jakieś różniece w wersjach nadwozia Chodzi mi o stylistykę zewnętrzną ... Może napisze do czego zmierzam - mój brat ma Vento z 93 roku ... Ja jakiś czas temu zakupiłem również Vento z 95 i chodzi o to że jak patrzę na jego i moje to moje wydaję się jakieś mniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum