,,obejrzeliśmy jedne i drugie to okazało się że mamy całkowicie inne lampy.''
a czym dokładnie sie różnią? a ktoś coś więcej słyszał o tej firmie? bo póki co nie namierzyłem takich ciemnych lamp FK
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
kosmi, - te pierwsze to do golfa a drugie to lexus każdy sie tego wyzbywa ,jedynie w Finlandii chicior mi osobiście nie leża na wątrobie szukam ciemnych HELLA lub innych np.FK
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-21, 15:56
kosmi napisał/a:
a jakie możecie polecic lampy to vento
ja bym tylko polecał oryginały HElla, te ciemne....te inne tez sa ok, ale jest duże prawdopodobieństwo że bądą parowac i przeciekać, więc dla takiego konformisty jak ja to najlepsze rozwiązanie bo tak to taka trochę loteria.
http://www.fotosik.pl/pok...713b82f049.html
panowie czy ktos wie może czy da sie jakoś wyciągnąć to coś pomarańczowego ze sroka co by nie przebijało. a co to wogule za firma FAR? ile takie cudo w używce może bycz warte?podpasuje to do ciemnych tylnych Hella?
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-12-24, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
Dla przykładu: http://4cars.pl/c/auto_cz...ki/9538293R.php
Może to nie do końca oryginał, ale ma wybite logo VW, Made in Germany i powiem Ci że lepszy material niż te depo czy inne made in china, bo wiem na przykładzie kierunków w zderzaku - chinina się wyłamuje, te ząbki co wchodzi blenda, przy pierwszym wyciągnięciu od razu leci zatrzask, a te już o wiele lepszy plastik jest i wielkorotnie juz wyciągałem i nic sie nie łamie, nie kruszy itp. To samo, co Hella.
Ale po co się męczyć... Na allegro są takie cristal white, całkowicie białe, wkładasz tylko pomarańczową zarówkę, by mrygało na pomoarańczowo i po sprawie, a jak nie świeci, to masz całe białe. A te idealnie się nadadzą, te dymione, to lamp ciemnych Hella. Nie podoba Ci się takie?
Ja mam takie kierunki, też firmy FER i płaciłem za nie na allegrogo po 9 czy 10zł za sztukę To pomarańczowe to jest wkład i na samochodzie nie rzuca się w oczy a nie trzeba kombinować z żarówkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum