A ja sobie sam zrobiłem z francuza i brzęczy gdy silnik jest wyłączony, drzwi otwarte i oczywiście zapalone lampki
Ty, no ja tez mam z francuza, taką samoróbkę, wiesz
Ale mi nie przęczy jak drzwi otworzę, tylko jak światla się świecą bez zapłonu. Ja to zrobiłeś? Czy też Ci brzęczy jak zostawisz auto z kierunkiem wciśniętym?
A to dziwne macie bo mi brzeczy tylko jak swiatla sa wlaczone bez zaplonu i drzwi otwarte. Jak drzwi sa zamkniete to cisza.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
a ja mam orginalnie to cos i mi brzęczy jak otwieram drzwi i mam światła włączone nie ważne czy silnik chodzi czy nie to i tak "wyje" jak mam włączony kierunek też (bez zapłonu) Z tym się szkopki nie popisali .
sebastian napisał/a:
Czy też Ci brzęczy jak zostawisz auto z kierunkiem wciśniętym?
do tej pory nie rozwikłałem jak to dorobić
Mozna by sie podpiac pod pozycje tylko trzeba by bylo niezaleznie na prawa i lewa prze diody np zeby dzialalo jak swieci sie jedna lub druga strona.
Nigdy tego nie robilem ale tak bym jakos kombinowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum