Musze jechac na szrot po przekaznik bo niestety reanimacja mu nie pomogla.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Bylem dzis na szrocie i kupilem przekaznik za 20zl. Numer 99. ale on jest wizualnie dluzszy od mojego poprzedniego. No i dupa zbita bo dalej nie dzialalo. Wycieraczki na czasowkach zawieszaly sie co chwile.
Zaczalem zdejmowac wycieraczki, prawa poszla szybko a lewa to jakas katorga zeby ja wyciagnac. Gdy sie wrzucilo bieg czasowek z tej bialo-przezroczystej obudowy gdzie montuje sie silnik iskrzylo. Jak juz wyjalem caly mechanizm i zdjalem obudowe (jest na zatrzaski wiec blyskawicznie schodzi) to zobaczylem takie owalne sciezki gdzie styki po niej kraza. Byly cale uwalone z jakiegos smaru zmieszanego z silikonem. Po 10min i uzyciu rozpuszczalnika w koncu dalo mi sie wyczyscic na blysk. Styki z drugiej strony obudowy tez przeczyscilem, zlozylem i smiga jak nowka A jeszcze wycieraczke prawa tak ustawilem, ze po skonczonym cyklu zawsze zaslania naklejke
Wiec okazalo sie, ze problem nie byl softwarowy a hardwarowy
I punkcik poprosze dla za rozpiske przekaznikow.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum