Witam wszystkich oto moje Vento z którego bardzo się cieszę liczę na wasze wypowiedzi pozytywne i oczywiście negatywne co zmienić co wymienić co modernizować
Silnik 1.8 oznaczenia nie znam ale wiem że ma 90PS
Wyposażenie:
- 2x Airbag
- 4x el. Szyby
- el. lusterka
- el. szyberdach
- wspomaganie kierownicy
- welurowa tapicerka
Oczywiście zawieszenie jest wymienione na troszkę niższe felga 16" Grill bez znaczka przód od Golfa III lampy już są z czarnym środkiem skorzystałem z porady zamieszczonej tutaj oczywiście
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć iż zacząłem malować i polerować felgi, chciałem wymienić lampy tylne na black - red odymione firmy DEPO o ile się nie mylę i myślę o zmianie zderzaka na oryginał ale narazie brak funduszu. Czekam na wasze propozycje co zrobić co wyrzucić.
A oto fotki:
więcej fotek oczywiście będzie ale z czasem
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez mgbak 2009-02-18, 18:22, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-02-18, 18:33
Ładny kolorek i fajna felga A co do zastrzeżeń to na pewno front od VENTO jest o wiele ładniejszy Ten przedni zderzak taki nie ciekawy A co do tylnych lamp to najlepiej czerwono-czarna helle
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-02-18, 18:34
Całe fajne autko, kolor mi się podoba, felga zajeb...., fajne wyposażenie.... tylko ten przód, koniecznie do wymiany. Chodzi mi o sam grill i lampy. Vento to jest Vento. Z tyłu rozpoznasz po a z przodu po ładniejszym przodzie
nom zderzak chciałem zmienić oczywiście bo mi się osobiście nie podoba ale brak funduszu narazie kupiłem go dokładnie tak jak widać chodzi mi tutaj o przód Golf III i zderzak tak więc niestety ale da rade zmienić :) wszystko z czasem
a po felgę już kupiłem po zakupie po okazyjnej cenie i jechałem po nią osobiście z Poznania do Zielonej Góry ale dzisiaj zacząłem remontować tą felgę tylko zastanawiam się nad jednym i muszę to sprawdzić w Photoshopie jak to wyjdzie czy środek felgi czyli gwiazde pod kolor auta czy w CZARNY MAT
Ostatnio zmieniony przez mgbak 2009-02-18, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
witaj na forum
tak mi tez nie pasi ten front z golfa i ten zderzak a tak furka ladniutka a tylnie lampki bym przyciemnil chodzi mi o ten pomaranczowy pasek to najtansze rozwiazanie i dobre powodzenia w modach pozdro
nie nie kolor ten nie jest oryginalny który wychodził w VW Vento nie mam pojęcia od jakiego auta jest ten kolor czy w ogóle jest to kolor od jakiegoś auta najważniejsze ze mam numery lakieru Niemiec napisał na kartce na szczęście mam tam parę wyprawek do zrobienia ale wszystko tak jak już napisałem powoli w swoim czasie jest dużo pracy ale damy rade jakoś mam nadzieje że do IV Ogólnopolskiego zlotu VENTO skończę już większość i będę mógł się pokazać tam z Wami oraz Was poznać
mgbak, zajebiaszczy Viperek, kolorek wypas i fele kozackie no ALE i to bardzo duze ALE a mianowicie mk3 front wes go zmien Vento to Vento nie wolno go kaleczyc
SPYRO postaram się wlecieć ale nic nie można obiecywać bo jeszcze dużo czasu do tego zlotu pewnie chociaż daty nie znam ale postaram się wpaść a co do przodu to osobiście nie zrobiłbym takiego frontu ale niestety Niemiec go zrobił a ja go kupiłem po okazyjnej cenie jak na takie wyposażenie i wygląd
powtórze się: fajne felgi (ja bym wcale nie malował), dobrze leży, kolorek ciekawy i nietypowy, no i przód do wyrzucenia. Więcej zdjęć: za dnia no i środka powodzenia w modach
Tez bym poznal tajemnice. Chcialbym zeby moje felgi odzyskaly blask
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
polerowanie to nic trudnego kupujemy paint exa pryskamy nim felgę żeby lakier zszedł następnie zdrapujemy ten lakier szpachelką albo byle czym odchodzi bardzo ładnie potem papierek ścierny i jechanie zaczynając od 320 kończąc na 2000 i koniec później nakładamy paste polerska auto max jest dobra :) i koniec rant znowu świeci:)
a apropo parapetu to ma on zaledwie 9 cm
tak sam to zrobiłem wiadomo że nad spawać nie jestem wstanie aluminium ale wyglądają lepiej niż przytarte i brzydkie
Ostatnio zmieniony przez mgbak 2009-02-21, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
tak wiec panie i panowie decyzja podjęta wnętrze felg pod kolor auta i trochę załamany jestem jak usłyszałem cenę za litr tego lakieru :/ ale czego się nie zrobi żeby Ventka pięknie wyglądała :):) i dowiedziałem się z jakiego auta jest ten lakier tak więc jest dobrze lakier pochodzi z Audi RS6 :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum