W wyposażeniu:
- wspomaganie kierownicy,
- 2 poduszki powietrzne,
- ABS,
- el. szyby,
- el. lusterka,
- el. szyberdach,
- oryginalne radio VW,
- centralny zamek z pilotem,
- światła przeciwmgielne,
- dzielona tylna kanapa,
- ogrzewana tylna szyba,
- zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia.
Z modyfikacji:
- sportowe zawieszenie (sprężyny i nowe amortyzatory) renomowanej firmy KAW,
- przyciemnione szyby tylnie,
- zmienione oświetlenie wnętrza,
- aluminiowe dywaniki,
- dokładki plastikowe, wizualnie obniżające samochód,
- zmieniona gałka zmiany biegów,
- nakładki na pedały,
- kluczyk scyzoryk,
- sportowy wydech REMUS,
- 17 calowe felgi z oponami przod 205/45/17, tył 215/45/17.
Ostatnio zmieniony przez spyro 2009-02-21, 21:30, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-21, 22:45
Tom3k napisał/a:
Sciema ,czepiasz SIE ! albo zazdroscisz
ani zazdroszczę (spójrz na moje auto i to ile serca w niego włożyłem) ani sienie czepiam. Po prostu szukając ostatniej drugiej fury przeglądam w tej chwili setki ogłuszeń i szlag mnie trafia, ze 99% z nich ma zaznaczone pierwszy właściciel, a w rzeczywistości zawsze jest co najmniej dwóch (poprzedni poza PL) a czasem i więcej. Ja np. zaznaczając w wyszukiwarce opcje pierwszy właściciel chce znaleźć auto od naprawdę pierwszego właściciela.
Nie zaznaczyłem sprowadzony ,tak wyszlo ale napisałem w aukcji co i jak kiedy był zarejestrowany ,wydaje mi sie ze zrobiłem wszystko ok i przyłożyłem sie do zrobienia aukcji ale wygląda na to ze nie zabardzo ;/
_________________ Gość, serdecznie Cię zapraszam do obejrzenia mojego Vento w GALERII
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-02-22, 13:14
Próbuję CI tylko uświadomić, żeby zaznaczać dokładnie, że pierwszy właściciel ale w kraju bo tak wprowadzasz w błąd. A pisze to bo tak jak mówiłem wcześniej, szukając w tej chwili furki 99% ma ten sam wpis.
Silnik: 1.8 B
Wysłany: 2009-03-18, 12:22
Muszę przyznać, że wygląda całkiem nieźle. Rażą mnie te czerwone wstawki przy klamkach, no i to oświetlenie wnętrza jest takie jakieś dziwnie.
A co do zaznaczania pierwszego właściciela to jakoś mnie nie dziwi taki myk. Gro sprzedających pisze pierwszy właściciel, właściciel niepalący, bezwypadkowy itp, itd. A jak przychodzi co do czego to okazuje się, że w środku fotele są poprzepalane, samochód był składany z 15 a właścicieli to miał 11 a nie 1. Ale cóż, takie życie. Kolega przynajmniej napisał, że pierwsza rejestracja w kraju tego i tego dnia. Jak dla mnie zupełnie bezproduktywna polemika. Tak więc Spyro i Tom3k - odpuście. Nie ma sensu się licytować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum