nawet jeżeli będzie pasować to nie kupuj,zaciski od golfa2 są juz wiekowe i mają tendencję do zapiekania się i będziesz miał tylko same kłopoty.Lepiej kupić zaciski od Vr6 lub golfaIV.Ja też zmieniałem na tarcze z tyłu i wstawiłem zaciski od Vr6
bez problemu,tylko zależy jak chcesz to zrobić,na częściach używanych (taniej) czy nowych tak jak ja to zrobiłem.Do przerobienia belki potrzebujesz: czop piasty z mocowaniem zacisków,linki hamulca ręcznego,łożyska,przewody hamulcowe końcowe elastyczne,tarcze z piastą (tarczobębny),zaciski,płyn hamulcowy,osłony blaszane na tarcze,przewody hamulcowe miedziane na belkę ( od tarcz są krótsze ze względu na przewód elastyczny ,który idzie do zacisku) no to by było chyba wszystko.
1300 tarcze z tylu
1200 hybryda z kolektorem
1100 nowa pompa wtryskowa
1000 FMIC
700 Nowa przeplywka, n75, przewody
400 korekta softu
No.... tylko kasy brakuje
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum