ktos moze z forym posiada dymione oryginalne lampy oczywiscie na lewa i prawa str. do vetki moze ktos zmieniał na jakies tuningowe typu red white....chetnie odkupie ktore leza gdzies w garazu:]
Ostatnio zmieniony przez Gr23s 2009-04-06, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-04-06, 20:43
Zabaw się w (tu cytat) "tesco tuning by..." i psiknij sobie "sprejem".....sam tak robiłem i jest ok....a co do ciemnego oryginału to niestety tanio nie jest
nie mam ciemnych ale sa do kupienia za 150 zl ale pekniete to po co mi takie... chyba bedzie tak ze prysne sprayem.
Tygrysisko mozna prosic o kilka fotek twojej roboty?
Ostatnio zmieniony przez Gr23s 2009-04-09, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-04-10, 08:57
Gr23s napisał/a:
przyciemiales calą lampe czy tylko gore
Tak jak pisze Tomek...tylko górę....czerwień na dole automatycznie przy czarnym górze się wyostrza....a czerwony dół ma odblaski i po przyciemnieniu już by nie działały.
tomek87, jak gorąca musi być ta woda, by klosz możnabyło zdjąć? i jak długo musi sie moczyć? ja poeksperymentuję sobie, ale nie wiem jaka temp. i jak długo. i później podważasz śrubokrętem i wychodzi czy trzba się jeszcze męczyć z tym?
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-04-11, 20:55
Ja to wsadzałem lampę do miski szkłem w dół, gotowalem wodę w czajniku i powoli zalewalem, A że z jednego czajnika za malo wody to tak chyba z 5 razy aż całe szkło było pod wodą, no i trzeba trochę odczekać, nie wiem ile trzeba sprawdzać, jak po podważeniu śrubokrętem zaczyna odchodzić z delikatnym oporem to można walczyć, a jak nie chce to dalej moczyć
nie uszkodzi się od wrzątku, ja zrobiłem inaczej, zagotowałem wodę w dużym garnku i później włożyłem do niego lampę. Dwa razy zagotowałem podważyłem nożem, wydrapałem stary silikon i się rozeszła. Troszkę trzeba się namęczyć ale da radę.
Tygrysa lampy na fotach wyglądają prawie na oryginales co do lampek to maluj i poluj na używki, można kupić w cenie normalnych tyle że trzeba mieć troszkę szczęścia i polować na allegro na rozbitka Ventke ( mnie się udało )
haha to jest rarytas jakich mało a to takie lampy zarobiłem fartem musisz znalezdz kogos kto chce sie zamienic albo pojezdzij po szrotach moze cos znajdziesz przyciamniane folia lub malowane to nie to samo co oryg hella
Ostatnio zmieniony przez FWD350 2009-04-17, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum