Wysłany: 2009-05-01, 22:07 przekladka szyb z korbki na elektryczne
Mam pytanie... przekladał ktos otwieranie szyb z korbki na elektryke?? bo udało mi sie kupic tylne drzwi z elektryka załozyłem lewe podpielem kostki i nic sie nie dzieje nawet nie slychac czy silniczek chodzi... było juz ciemno i nie szukalem przyczyny.. moze bezpiecznika jakiegos nie ma?? jak ktos sie w to bawił to prosze o dare....
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Silniczek sprawdzasz trywialnie. Do jednego pinu podpinasz + do drugiego minus. W zaleznosci od polaryzacji szyba bedzie szla w gore lub w dol. Jesli silniczek jest sprawny to lecisz po przewodach czy jest przejscie oraz czy w ogole prad pojawia sie na tych kablach
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
tak dałem te wiazki ale na tył i prawy przod, narazie musze cos wymyslec co zrobic zeby ten wezyk od cisnienia dobrze wchodził do tego co wychodzi ze słupka co mi centralny nie samyka
nie mam fot ale to nic trudnego
sciagasz boczek drzwi kostki wypinasz zaczynajace sie od zamka i wezyka od centralnego a pozniej wyjmujesz kostke co wchodzi w słupek...
co do szyn na elektryczne szyby to tez nie ma tragedi... opuszczasz szybe odkrecasz sruby ktore trzymaja szybe pozniej odrecasz te sruby ktore trzymaja szyny wyciagasz wkladasz tak samo ...
naprawde nic trudnego tylko trzeba sie przyłozyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum