Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-04-16, 09:27 Wyjazd na grób Szpikera
Krótko i na temat:
Miejsce: Złocieniec (woj. zachodniopomorskie)
Data: 10 maja 2009r. (niedziela)
Spotykamy się o godzinie 12.00 na stacji paliw Petrochemii Płock na wlocie do Złocieńca od strony Czaplinka, po prawej stronie. Jest to ulica Czaplinecka jak widać na mapkach poniżej.
Sam Złocieniec jest mniej więcej tutaj:
Trochę bliżej:
Jeszcze bliżej (już z zaznaczonym miejscem spotkania).
I już bardzo szczegółowo - spotykamy się właśnie tutaj:
Jakby ktoś miał problemy z trafieniem na miejsce lub miałby się spóźnić to dzwonić do mnie: 504-067-511
Jak już się wszyscy spotkamy to opuszczamy stację i udajemy się na cmentarz gdzie odwiedzimy grób tragicznie zmarłego naszego kolegi Szpikera. Z pieniędzy, które jeszcze zostały po grudniowo-styczniowej zbiórce na wieniec zakupię wcześniej wiązankę + jakieś znicze i wspólnie złożymy to na grobie.
Jako że niektórzy trochę kilometrów zrobią żeby dojechać na miejsce i zapewne będą głodni to po cmentarzu proponuję wspólny wypad do jakiejś pizzerii gdzie będziemy mogli spokojnie posiedzieć i pogadać.
No i na koniec chyba najważniejsze pytanie - ile osób możemy się spodziewać? Kto się pisze?
miałem jechać też ale obecnie jestem w sanatorium na rehabilitacji , postaram się pojechać w innym terminie zapalić znicze no szkoda że nie będę z wami by zapalić MU świeczkę na grobie .
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-04-17, 16:20
Rozmawiałem dziś z kolegą Szpikera - alexem - dzięki któremu już wiem że stacja na której się spotykamy jest Petrochemii Płock - to tak dla jasności żeby łatwiej było trafić.
Alex obiecał że również pojawi się na tejże stacji o 12 i pomorze nam przedostać się przez ulice Zlocieńca i zaprowadzi nas na grób także nie będziemy musieli krążyć i szukać.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-05-11, 00:10
Jeszcze raz dziękujemy rodzicom Piotra oraz jego siostrze z chłopakiem za tak ciepłe przyjęcie. Mam nadzieję, że zobaczymy się na Zlocie w sierpniu. My tez niedawno weszliśmy do domku, droga była naprawdę OK.
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-05-11, 00:31
Niech każdy kto nie mógł przybyć na grób naszego kolegi Piotrka (choć miał taką potrzebę), uczci jego rocznicę urodzin (która przypada 7 maja) chwilą refleksji...
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
P.S. Ja również chciałam podziękować całej Rodzince Szpikera za miłe przyjęcie. Z Basią, mam nadzieję, zobaczymy się ponownie już wkrótce - na sierpniowym zlocie
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
ja z kolei dziekuje w imieniu swoim i rodziny Piotrka za pamieć o nim i za przyjazd do niego. P.S. Spyro, dziekim za patent z tymi postojami swieca jak ta lala
Ostatnio zmieniony przez alex 2009-05-13, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum