Sprzedam nowe oryginalne całe kompletne (z nowymi nakretkami srubami itp potrzenymi przy wymianie tego łożyska) ŁÓŻYSKO przód firmy FAG (zakupione 18 maja 2009 roku w Nowym Sączu - paragon z kwota 135zł!!! oryginał nie podróbka) sprzedam za 85zł (z wysyłka za 90zł) cena nie podelega negocjacji nie chcesz kupic wole zeby lezało mi narazie nie jest potrzene ponieważ okazało sie ze to nie łozysko szumiało.
ORYGINALNY FAG nie podróbka podróbki sa za 50zł sztuka takie kupisz na allegro
łożysko kupowałem do 1,8 benzyna 90KM ale pasuje napewno do wiele innych modeli aut
A skąd ta pewność że FAG'i z allegro to są podróbki lub że twoje to oryginał Ja kupowałem niedawno dwie sztuki po bodajże 60zł od zaufanego sprzedawcy z paragonem sklepowym i wszystkimi pierdołami (pudełka, ulotki jakaś gwarancja etc.) więc to taki sam oryginał jak twoje A to że zapłaciłeś kosmiczną cenę za łożysko o niczym nie świadczy
kolego jasne ze tak... masz racje nieraz mozna w znacznie lepszej cenie dostac
ale jak bym nie sprzedawał tego typu material w przeszłosci to bym nie mowil
Cena 85zł powiedzmy ze moze byc z wysyłka... poprostu jak ktos nie chce nie kupuje...
hehe zreszta moze poczekam jeszcze troche bo przy przebiegu 370tys pownni juz szumiec nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum