Wysłany: 2009-06-03, 09:24 dziwne stukanie w tylnim kole
od miesiąca przynajmniej 1w tygodniu słysze dziwny huk w tylnim kole jakby w śroidku jakieś metale sie obcierały tylko z hukiem to można porównać do tłukących sie metali w betoniarce z góry dziękuje za każdą podpowieć klocki są wymienione szczęki są nowe przeguby i końcówki też
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-06-03, 12:20
agata13 napisał/a:
dzwoniłam do męża łożyska były wymienione
kto wymieniał łożyska ? jakiś fachowiec ? rok temu w kwietniu miałem taką sytuację że wyminiłem łożyska w jakimś serwisie po 2 tygodniach od wymiany odleciało mi koło bo łożysko było uszkodzone dobrze że jechałem wolno i się nic nie stało jak mąż zmieniał to ok a jeśli jakiś serwis warto by było to sprawdzić
agata13 może być tak że mąż założył łożyska jakiejś lipnej firmy, podpytaj go co kupił mogą być za mocno dokręcone i już się wysypały. Kiedyś założyłem łożysko optimala i wytrzymało 3 tygodnie bo je za mocno dokręciłem nie wspominam już o samej jakości łożyska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum