Witam,ktos kto naprawial me vento po przygodzie w pupe zostawil centralny na wierzchu,chcialbym go schowac,ale przewod od masy jest strasznie krotki, pytanie czy jak go odkrece od karoserii,by przelozyc w inne miejsce to czy nic sie nie stanie? auto ma alarm, czy smialo moge odkrecic ta mase i po przykreceniu jej w innym miejscu wszystko bedzie ok? z gory dziekuje za odpowiedzi
Silnik: 2.0 GLX 85kW Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 666 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-06-04, 14:33
Witam mam problem z centralką a nie chce robić nowego tematu mam doprowadzony wężyk centralnego do zamka w bagażniku ale nie jest nigdzie wsadzony wisi w powietrzu i jest zatkany
moje pytanie gdzie on ma być czy pusi być jakiś siłownik ? szukałem jakiegoś otworu ale nic tam takiego nie ma prosze o szybką odp. Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum