Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-06-10, 07:30
A ja w końcu w tym roku skończyłem 25 lat i dzięki temu pożegnałem zwyżkę za mój wiek.
Kilka dni temu przyszła mi polisa do zapłaty z MTU (Moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe) i za 1.8 zapłacę 324zł oczywiście samo OC....a mam 60%zniżki za bezszkodowosć i niestety 20% zwyżki za wiek auta gdyz samochód ma więcej niż 12 lat. Mimo zwyżki za wiek auta uważam że to i tak tanio.
a W MTU nie muszę biegać po agentach ani czekać na polise...po prostu przychodzi mi kwitek z fakturką i zarem z potwierdzeniem zapłąty jest dowodem zawarcia umowy dla misiaków:
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-06-10, 07:39, w całości zmieniany 1 raz
A sprawdzałem... sprawdzałem bo pisałeś wcześniej, że są tani.
https://epolisa.mtusa.pl/klient/MS_Kalkulator.aspx
No i mi wyszło 425 zł. Też nieźle ale jednak w CU jeszcze mniej. Tańszego nie znalazłem.
Formularz przez internet, przelew przez internet. Papier na maila a polisa pocztą.
Mi wychodzi w CU 394zł....z tego co widze to u nich zwyżki za wiek lecą po skończeniu 26 lat....czyli ogólnie rzecz biorąc mój samochód jest za stary a ja za młody
He he... No tak. Ale swoją drogą to też widać, że każdy powinien sprawdzić kilka ofert bo te ich kalkulatory i kryteria są różne i co jednemu pasuje najbardziej to niekoniecznie musi być najlepsze dla kogoś innego. Pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum