Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-07-14, 22:44
Witaj na forum Dobry wybór z naszym forum
Ładny okaz i wyposazenie daje rade kolor widze ze w Lublinie popularny czyli nasz kolega Tygrys ma blizniaka ze swojego miasta Ładne felgi środeczek ładny ciemne boczki i czarna deska to mi sie widzi Życze szerokich dróg i miłej jazdy i uciechy z ventylka.
Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Witam,witam ładny okaz ventyla , wyposażenie niczego sobie ferdek_lublin, mam nadzieje ze będziesz częstym gościem forum i spotów organizowanych przez Grupe Lubelska
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
dokladke musze zamontowac bo lezy w piwnicy i myslalem nad halogenami. Chcialbym go jeszcze obnizyc troszke. Zastanawiam sie tez nad czarnym grillem ale to tylko plany, co bedzie czas pokaze.
Plany sa duze, a co bedzie to czas pokaze najpierw chce zalozyc ta dokladke i pokombinowac ze swiatlami z tylu, a pozniej zawieszenie bo i tak do wymiany i mysle albo o gwincie albo o czyms nizszym ale zeby nie bylo tak miekkie jak jest :/
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-07-15, 22:07
lwomati napisał/a:
ferdek_lublin napisał/a:
jestem jej wlascicielem od 5 lat
nawet widać po starych tablicach. Czyli napewno rejestrowane ponad 3 lata temu.
grzybek31 napisał/a:
ostatnio chyba widziałem ta furkę na allegro
może jakaś podobna. Bordo jest popularne
ferdek_lublin napisał/a:
o gwincie albo o czyms nizszym
niższym od gwinta... jedynie air lub bez niczego Ale plan jak najbardziej słuszny
napewno musiał 5 lat temu zarejstrowac, bo ja kupiłem swoje vento w 2006 roku i mam juz je 3 lata, a rok jeździłem na stałych niemieckich tablicach, a od 2007 roku mam polskie i mam na końcu literę F
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-07-16, 17:41
spyro, normalnie mialem tablice bo mi zostawił poprzedni właściciel, ale musiałem woźic ze sobą wszystkie papiery od auta tłumaczenia, birf niemiecki, wszyskie opłaty jednym słowem kupa papierów, a zabrakło mi po prostu kasy na to żeby opłacic podatek ekologiczny czyli to złomowanie i na tablice. Oczywiście nie obyło się bez tego żeby nasze smerfy z drogówki się nie czepiały do tych tablic, ale zawsze tylko straszyli że jak by chcieli to by mi mogli auto na parking odcholowac, a takie spotkania konczyły się rozmową za ile kupiłem, jaki silnik, jakie wyposażenie, ile pali, który to rok i takie tam, a tak poważnie to przez rok to był samochód widmo bo w niemczech był wyrejstrowany, a w polsce był nie zarejstrowany, a w tym naszym kraju wszystko jest możliwe, ale nie będę sąsiadowi zaśmiecał tematu.
Witam.
Jako ze zapowiadalem pewne zmiany oto pierwszy dowod na to ze nie rzucam slow na wiatr i staram sie cos z tym zlomem robic...
Dokladka zalozona i wyglada to tak
Sorki ze zelazo troche brudne ale ostatnio wiecej czasu spedza w warsztacie niz jezdzi.
W ostatnim czasie wymienilem oleje, filtry i bylem na regulacji gazu i moge sie pochwalic spalaniem w miescie 10l/100km jezdzac z wlaczona klimatyzacja.
Ventke czeka jeszcze naprawa zawieszenia tj. na poczatek wymiana tuleji metalowo gumowych na tylnej belce i wymiana amortyzatorow.
Na tych fotkach wygląda jak mój poprzedni venciak
Zawiechę musisz zrobić, żeby Ci koło przypadkiem nei odpadło
Spalanie gazu chyba normalnie, nie wiem nie znam się, bo nie mam gazu w swoim.
Tak ostatnio wygladal moj zlom
Jednooki bandyta
Czeka mnie wymiana lampy... powodem jest polamany plastik od regulacji...
Jakby ktos mial na zbyciu obojetnie czy rozbita czy kompletna lampe to prosze o jakies informacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum