witam wiem że taki temat już chyba kiedys był ale ma ktoś może jakieś aktualne namiary na kogoś kto zajmuje się szyciem Bry w miarę przystępnych cenach? No i przy okazji co o tym myślicie widziałem bre u kolegi Piotra Nowaka i Scand i u nich bardzo mi sie to podoba
Tutaj masz jednego kolesia co sie zajmuje szyciem ze skorki http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=253309 na forum golfa popatrz jest tego wiecej tylko znalezc nie moge ktos nawet z allegro mi pisał o Brze i chciał ja oddac za 80zł popatrzcie najlepiej na allegro tam bedzie moim zdaniem najtaniej i najszybciej
Co do BRA kupionych na allegro w okazyjnej cenie to ja mam zdanie wyrobione, na kilku zlotach już widziałem takie cuda i właściciele ich też byli średnio zadowoleni
Lepiej kupić coś droższego i się cieszyć tym dłużej niż po jednym sezonie wywalić ją do kosza. BRA którą kupiłem tania nie była bo 150 zł + przesyłka ale chociaż jest idealnie wykonana i jeżdżąc z nią nie obawiam się że się popruje czy też odleci
Gość który je szyje wykonuje je w kilku kolorach i z kolorem nici pod zamówienie. Jak coś mogę zapytać i ewentualnie przy kilku sztukach jakiś mały rabat negocjować
Tu masz gg(1899409) do gościa co robi konkretnie i bardzo szybko (po 2 dniach bra jest u Ciebie)
Ostatnio zmówiłem bre czarną z niebieską nicią i zapłaciłem troszke ponad 100zł z wysyłką. Wykonanie 5+, ładnie lęzy na masce i jej nie rysuje (ma specjalne podbicie plus 5 mocowań dolnych
Ostatnio zmieniony przez SCAND 2009-07-16, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum