Ładna, zadbana sztuka. Jak nie wiele potrzeba żeby ventka wyglądała lepiej niż w serii. Dobre koło i niższy zawias a samochodzik nabiera sportowego wyglądu
Wrzuć jeszcze zdjęcia środeczka.
Co dalej zamierzasz
Na początku wakacji była wizja wymiany motorniczego na mocniejszy ale jak narazie rozsadek podpowiada żeby jednak nie zmieniać. Obecny silnik bardzo slaby ale już chyba się przyzwyczaiłem a spalanie na trasie 7.5l gazu bardzo mi pasuje Dalszych planów narazie brak no może poza hokejem szerokim ktory jak wiadomo bardzo ciezki temat ale kolega pracujący w sklepie z częściami mówił mi że maja bardzo fajne zamienniki z lepszego materiału więc może się skuszę.
Poniżej zdjęcia środka. Wszystko w ładnym stanie bez żadnych przetarć czy dziur. Zapalniczka wygląda na nigdy nie używaną Mieszek został po poprzednim właścicielu i nie bardzo pasuje do reszty. Dołożony podłokietnik który był kupiony tylko i wyłącznie na tegoroczną podróż do chorwacji ale ku mojemu zdziwieniu wcale nie wygląda tak tragicznie jak się tego obawiałem.
Mieszek został po poprzednim właścicielu i nie bardzo pasuje do reszty
Miał być pod kolor lakieru.
Widzę głośniki wymienione na inne.
argo napisał/a:
spalanie na trasie 7.5l gazu bardzo mi pasuje
Jeżeli takie małe, to rzeczywiście nie opłaca się zmieniać.
argo napisał/a:
Dalszych planów narazie brak no może poza hokejem szerokim
zgadza się. Dużo osób szuka i nie jest lekko znaleźć.
argo napisał/a:
maja bardzo fajne zamienniki z lepszego materiału więc może się skuszę
musisz nam zademonstrować te zamienniki, bo coś nie chce mi się wierzyć, że są z lepszego materiału. Chyba, że to hokeje do golfa...
argo napisał/a:
Dołożony podłokietnik
źle nie wygląda a napewno się bardziej przydaje niż ta wnęka za ręcznym.
Środeczek równie zadbany jak samochodzik z zewnątrz. Ale deska jest z rocznika 93... znowu jakaś przejściowa wersja. Bo gril jest z 94
Co do hokeja to na pewno nie dorówna oryginalnemu ale podobno są całkiem przyzwoite i nawet elastyczne. Hokej niby ma być do vento a nie do golfa, na zdjęciu które widziałem miał też to przetłoczenie tak jak na czarnym vento na tle strony u góry. Narazie pisze tyle co się dowiedziałem i co widziałem w komputerze w sklepie a jaka będzie rzeczywistość to zobacze jak będę miał w rękach
Co do audio:
radio- kenwood kdc w3041
wzmacniacz- lanzar heritage 224
subwoofer- JBL CS1204 (skrzynie zaprojektował i obliczył kolega zajmujący się budową subwooferów, jak widać za dużo bagażnika nie zostało )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum