Witam wszystkich miłosnków Vento Moje imie Adam pochdze z okolic trójmiasta mam vento od 4 lat 1,9 D Własnie przechodzi meta metamorfoze ....Nie długo wkleje zdięcia Pozdrawiam i życze szerokosci !
Jestem nowym użytkownikiem waszego forum jednakże nie posiadam jeszcze swojego Ventylka. Mam w planach kupno wersji 19TDI AFN 110KM co jest u nas w Polsce bardzo trudne jeśli chodzi o model zadbany i kompletnie wyposażony. W tej chwili jestem użytkownikiem japońskiej technologii spod znaku Hondy. Od bardzo dawna podobają mi się VW Vento i jestem ich totalnym miłośnikiem. W tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś "większego" auta tzn. czegoś w sedanie i z 4 drzwiami bo wsiadanie i przewożenie rzeczy w małym hatchbacku jest uciążliwe. Inne marki i modele samochodów poza Ventem odpadają z prostych przyczyn: ograniczone możliwości finansowe, jakość i opinia Venta oraz to, że obiecałem sobie iż będe miał ten samochód.
pozdrawiam i liczę na owocną współpracę
Bochen
_________________ Takich dwóch, jak nas trzech, nie ma ani jednego!!!
Witam wszystkich mam na imię Krzysiek i jestem z Gdańska, od Poniedziałku zostałem szczęśliwym posiadaczem czarnego Vento z 1993roku 1.9 D( w dowodzie) pod maska TD:P a już niebawem TDI:P zmian będzie wiele;) i mam nadzieje ze pomożecie
_________________ Ja nie jezdze za szybko, poprostu latam za nisko...
Witam wszystkich.Jestem Grzegorz K. i posiadam 2 litrowe Vento GLX w kolorze srebrno-błękitnym bardzo dobrze wyposażone,ogólnie to ma wszystko prócz skóry i grzanych dup .Jestem także członkiem VENTO FANS z nikiem kulus i przy okazji pozdrawiam wszystkich klubowiczów i miłośników VENTO.do zobaczenia na zlocie.
witam wszystkich posiadaczy marki VW mam na imie Marcin i jestem posiadaczem od nie dawna venta 93 rok produkcji ze silnikiem 1.8 benzyna +gaz PozdraVWiam
Witam wszystkich!!! Od 4 lat jestem właścicielem VW Vento z 1993r 1,8 z gazem. Jak narazie, pomimo wieku samochodu jestem z niego bardzo zadowolony i myśle, że tak już zostanie. Pozdrawiam!
Silnik: 1.8 75 KM Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 906 Skąd: sam nie wiem
Wysłany: 2009-07-01, 15:49
siema mam na imiue szymon mam wentyla z 92r. 1.8 75KM z pierdem(gaz) i jestem z niego zadowolony. chce zebyscie mnie przyjeli do klubu,formularz zgloszeniowy wyslalem juz pocztą.dajcie znac jak mnie przyjmiecie.
podro:
witam wszystkich weciazy posiadam mojego aniolka dopiero od 5 miechow ale wczesniej brat se kupil i od tej pory ma milosc plynie ku wento poprostu kocham mojego bobaska
Siema wszystkim,jestem Bartek mam vento od wczoraj-kupiłem je od Gumisia z tego klubu.vento zawsze było moim marzeniem i wkońcu się spełniło Mam też kuzyna w tym klubie EDI_DTR pozdrawiam i jego i was.
witam wszystkich, venciaka mam juz od 2005 roku, 1.9 d 1992/93, srebrny, bardzo miekkie i komfortowe zawieszenie. Mysle, ze najwiekszym atutem auta jest stylistyka nadwozia (szczegolnie tylnej czesci) oraz pojemnosc bagaznika. Pozdrawiam i szerokosci
_________________ bylo srebrne Vento, jest nadal stajnia Vw, ale to juz nie to samo... Vento rules
Silnik: 1.6 atf
Wysłany: 2009-08-04, 17:54
Witam wszystkich co prawda nie jeźdze vento ale mam coś z wami wspólnego a mianowicie przód hehe.A wracając jeżdze ventogolfem cabrio w chwili obecnej z silnikiem tdi 1z
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że mnie nie usuniecie hehe
Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2009-08-29, 15:16
witam wszystkich serdecznie mam nadzieję że bedziemy sobie pomocni. niedawno nabyłem vento i jestem bardzo zadowolony
kilka słow o moim skarbie rok 1994 1.8 benzyna gaz (holender)
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Witam wszystkich mam na imię Przemek. Mieszkam koło Słupska.
Jestem posiadaczem Vento GT 2.0 2E 93 rok. Od prawie roku staram sie zrobić z niego wersje GTI.
jestem Dawid a moja ksywa to zeniTh jak widać xD mieszkam 30km od Rzeszowa, Vento mam od tygodnia, nabyłem sprowadzone z niemiec ... benzynka 1,8, rok 93/94, ogólnie Vento nie było moim marzeniem, ale trafika się okazja, a byłem na kupnie auta więc kupiłem Ventyla ;D
mam nadzieję, że jak na pierwsze auto to będzie w sam raz
poza Ventem mam 2 inne auta w domu - mama ma Fiata Punto 1, a tata VW Touran
ogólnie to jestem noobkiem w sprawach samochodowych więc nie miejcie pretensji jeśli dużo będę pytał, ale w zamian mogę udzielić rad w dziedzinie informatyki, grafiki czy tez fotografii
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2009-09-04, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Witam.
Mam na imie Mateusz . jestem posiadaczem VW Vento z 96r jak widzieliście z przodem od golfa III Zamieniłem Megane Cabrio na VW Vento z tego powodu ,że niestety zakupiłem rok temu cabriosa i trafiłem na bardzo zaniedbany egzemplaż;/ mimo moich usilnych starań pochłaniała zbyt dużo pieniędzy . A więc zamieniłem się na Vencicho
cinek82 przywitałem się nie zrobiłem tego wcześniej bo nie zerknąłem do SB ;p
witam serdecznie jestem posiadaczem wentyla ale mam no oku inne właśnie syn zdał prawko chce mu oddać swoją wentke a kupić młodszą mam na oku 2 ceny za rocznik 96 to 7 tyś i 8.400 ten drugi jest po małym tuningu ma ksenony w tylnich lampach i boczne listwy rura też jest inna przypomina rure jaką mają w betach co myślicie o cenie tych aut myśle że warto serdecznie pozdrawiam
Silnik: 1,9 D 47kW
Wiek: 48 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 60 Skąd: Brzeziny k/Łodzi
Wysłany: 2009-10-19, 08:04
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Trochę nie w kolejności te powitania, ale...
Od niedawna posiadam Ventylka rocznik 95 (wcześniej Golf do obejrzenia tutaj ). Silnik 1.9D niewysilone.
Już wkrótce pokażę foty.
Pozdrawiam - Konrad.
_________________ Co nie może zabić, to wzmocni...
Zapraszam do oceny mojego furaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum