Silnik: 1.9tdi
Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 477 Skąd: Lubsko ok.Zielonej Góry
Wysłany: 2009-08-06, 22:23
raczej tak bo jak obnieze go troche to nie chce zeby o natkola oponki tarlya modyfikacje moze teraz na urlopie jak zdarze to centralke naprawie i na pilota zrobie
Wąski 2 ma tej samej firmy fele co te trzecie i mowil ze sa dobre
słuchaj go jak Ci powie, że masz skoczyć w ogień to skoczysz Dla mnie to szmelc. Wszystkie felgi HRSa są tanie i ładnie wyglądają. Ale jakościowo nie umywają się do dobrych firm. Materiał, z którego są odlewane jest twardy i przy bliskim kontakcie z krawężnikiem bądź dziurą poprostu pęka.
Wysłany: 2009-08-06, 23:03
tak myslalem ze made germany najlepsze chyba dla Ventylka bede a nie chinska podruba raczej zadko jezdze po polsce wiecej po holandi bo tam mieszkam ale z obnizeniem podwozia dobrze musze sie zastanowic bo na swoim nieraz nie mam jak przejechac przez chopki na osiedlach"tremple"
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-08-07, 09:46
z pałami niewiadomo na jakich trafisz zreszta jak za mocno przyciemnisz to napewno beda sie czepiac a tak wogóle ta folia to podobno badziew jak nic juz lepiej uzyc spraya jak Tygrysisko, wypowiadał sie juz on na temat spraya wiele razy na forum tu kolego masz link do temaciku powinno troche objaśnic co i jak http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=4935
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Ostatnio zmieniony przez Rafik 2009-08-07, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-08-07, 09:48
Bimber napisał/a:
a jakbym np przyciemnil lampy tylne folia superblack cale to jak z pałami nie beda sie czepiac?
Ja folią nie robiłem tylko spray-em.....nikt się nie czepia....nawet na przeglądzie nic nie mówili, a tam gdzie robię przeglądy to wszystko drobiazgowo sprawdzają.
Oczywiście jak mocno ściemnisz i będzie wyglądac to podejrzanie to misiaki mogą się czepiac, ogólnie takie przeróbki są niezgodne z prawem, ale jak się robi z głową i umiarem to nie powinno by kłopotów.
Wysłany: 2009-08-07, 10:14
folie zawsze mozna zerwac a sprubowac mysle warto bo czytajac tego linka co wyslales Rafik to stwierdzam ze lepiej kupic lamy oryginalne ale narazie pobawie sie z folia zobacze jak to wyjdzie mysle ze tak zle nie bedzie gorzej ze spreyem wiecej zabawy jest wiec to nie dla mnie (brak czasu na sciaganie lamp)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum