Tłumik końcowy był dziurawy to na szybkości wyleciał, wydech się kończy teraz za środkowym ; >
Pytanie do was co do dokładki, lepiej wsadzać zderzak z golfa i kupić nową za 50zł czy szukać do vento?
A ja bym ci polecił średnią dokładkę do gleby, miałem szeroką przez tydzień to co trochę szorowanie po asfalcie, na średniej jest spokój a też bardzo ładnie wygląda.
Dzięki panowie za same pozytywne opinie, ly3d na zdjęciach wychodzi super, niestety w rzeczywistości auto ma dużo korozji i elementów do malowania ale powoli do celu ; >
Dzisiaj wymieniony filtr paliwa, myślałem, że jest on przyczyną nie odpalania auta na benzynie, niestety okazało się że pompa nie podaje paliwa, sprawdziłem również napięcie - jest ok, teraz pytanie, jaką pompe paliwa kupić, szukac na szrotach oryginału czy może wystarczy ta za 60zł z allegro?
Pozdrawiam
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-09-29, 16:14
no nie gadaj, że wątpiłeś w możliwości Ventylka, to było oczywiste, że bez najmniejszego problemu!
fajnie się prezenci na tych feluniach teraz tylko brakuje mu średniego bądź szerokiego hokeja
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-09-30, 20:42
Lwomati, ma rację. Ja w poprzedniej ventce tyle, że TDI jeździłem z walniętym termostatem chyba z 50tys. km i nic się nie działo. Była tylko jedna wada przy -20 długo się nagrzewał
ta stacja bp to zbawienie Jak wracalem z wakacji z Kołobrzegu to nie omieszkałem hot doga opitolic Ładnie się świeci Ventyl!!! Pozdro i owocnej realizacji planów
Aeternus, dzięki za dobre słowo. Co do termostatu, wszystko było dobrze jak te 70 stopni sie trzymało, wczoraj rano jadąc do szkoły nagle 110 stopni pokazało, zatrzymuje szybko na stacji, korek powoli odkręciłem, piany i pary pełno ze zebiorniczka, poczekałem, dolałem 1.5l wody. Termostat już mam, jutro wymiana. Mam wielką nadzieję, że uszczelce pod głowicą nic nie dolega bo dostała w dupe konretnie.
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-10-01, 21:05
Podstawowy blad nie odkreca się korka od zbiorniczka, należy odczekać i dopiero potem dolac wody, mam nadzieje ze nie wlales odrazu bo może glowica peknac, mi tez skoczylo do 110 i wydmuchało uszczelke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum