Wysłany: 2014-01-16, 22:03 [VW Jetta mk3 US]vr6 by Mielci
MODEL:Jetta mk3 US
SILNIK:2.8 vr6
MOC:174
MODY POD MASKA:seria
ZAWIESZENIE:H&R
UKLAD HAMULCOWY: Od audi TT
KOLA: Na razie Bbs RS 8.5x17 rotor w org kolorze.
NADWOZIE:Seria
WNETRZE:Czarne skóry,czarna podsufitka,4xszyby w prądzie,podgrzewane fotele,klima.
AUDIO:Seria
Zmiany przeprowadzone: Nowy lakier,hamulce od audi TT.
Plany:Doprowadzić auto do szyku
Wczoraj zostałem szczęśliwym właścicielem Jetty Mk3 Us,dzięki Matiemu:)
Parę fotek które MAti mi udostępnił po zakupie
[/URL]
Tu heble od TT.
\
Auto przygotowywane do lakierowania:)
Auto w lakierze jest koza:)
Teraz to Ja już będę się nią opiekował.. Coś zaraz po zakupie
Jakieś fotki dodam wkrótce:)
Kilka fotek z zabawkami Dawida
chyba widziałem ją jakiś czas temu na allegro teraz już wiem kto kupił Vr po machą jak u mnie skóry Ci kolego baaardzo zazdroszczę mam w planie zakup takiej samej
ładna ta ventka a raczej jetta ale ja bym się jeszcze pokusił o jakiś bagażnik na dach bo czegoś tam brakuje i jeszcze znaczek w klapę bo gdzieś odpadł
Silnik: .:R32 Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 63 Skąd: GDA
Wysłany: 2014-01-19, 10:10
Jetta perfekcyjna, na Twoim miejscu jedyne modyfikacje jakie bym przeprowadzał to dołożenie max wyposażenia jakie posiadała jetta - oczywiście jeśli nie masz, no i co sezon zmieniać koła żeby "coś" się działo
Do ogółu dla mnie brakuje to oryginalnych srebrnych emblematów, na tym kolorze fajnie by się odbijały.
patrolfak napisał/a:
tylko trochę szkoda że kupiłeś gotowy już projekt bo ja bym nic już tam nie zmieniał .
No okej, kupił auto na gwincie z kołem i zrobioną lakierką - grunt aby była dobrze położona, zaoszczędził trochę czasu, a do projektu Kolega na pewno coś wniesie bo nie da się po prostu patrzeć na auto - jeśli chodzi o samo patrzenie zawsze korci
Połowa vento / golfów na aukcjach mają "tuningowe" modyfikacje... I twierdzisz, że każdy kupił gotowy projekt? Bez sensu teoria, ja też bym wolał mieć piękną blacharkę bo aktualnie jest do roboty ale mam się jarać bo nie kupiłem gotowego projektu?
Fotka przed garażem jest świetna w moich marzeniach przed garażem stoi właśnie mk3 us, caddy, mk1, corrado.
tylko trochę szkoda że kupiłeś gotowy już projekt bo ja bym nic już tam nie zmieniał .
Kupilem gotowy projekt bo nie mam czasu na robienie projektu, robilem juz jeden projekt mk1 wiem co to jest. Nie podoba Ci sie ok nie hejtuj. Watpie czy Ty bys wydal tyle kasy na te auto.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2014-01-19, 21:46
mielci napisał/a:
patrolfak napisał/a:
Kupilem gotowy projekt bo nie mam czasu na robienie projektu, robilem juz jeden projekt mk1 wiem co to jest. Nie podoba Ci sie ok nie hejtuj. Watpie czy Ty bys wydal tyle kasy na te auto.
mielci wyluzj troche, nikt tu nie hejtuje czy jak to tam nazywasz.
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-01-19, 22:06
Nie przejmuj się kolego, każdy robi jak uważa, jeśli tak wolałeś zrobić to Ty masz być z tego zadowolony. A forum jak to forum, każdy może napisać co uważa
Chętnie zwinął bym Ci te Twoje kółka
Ja to pogodze wracając do tematu.
Komentowac to auto chyba jest zbędne.
Całkiem niedawno jetka była na allegro i jak wszedłem na jej stronke to nie mogłem dac ikonki wstecz. Poprostu zabujac sie w tym idzie. Piekne autko,mój komentarz: NIC DODAC NIC UJĄĆ,jak dodawać to tylko na lepsze. Oby służyła wiernie nowemu właścicielowi. I chcę ją widziec na jakimś zlocie. Najlepiej Ventozlocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum