-fotki z wnętrza postaram się niebawem wrzucić
-co do kierunków to jest naprawdę GIT tylko aparat słaby
-rozstaw śrub - 5x100 (VR6 zawiecha)
-co do świateł to w kartonie leżą ori dymione i robią gnój!
-i z tego co udało mi się ustalić to rzeczywiście niegdyś był vwej Madej ale ja nie od niego go mam i kupiłem go naprawdę w opłakanym statnie .
pozdro! :D
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-02-15, 22:17
Wiem że opłakany bo widziałem kiedyś fotki i filmiki na youtube chyba...Maskę miał w roście itp...szkoda że tak go zaniedbali bo Madej włożył sporo pracy w ten samochód....Dla przypomnienia
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-02-16, 06:40
Fajne autko...z gustem i ze smakiem
Jedyne co mi nie pasuje to boczne postoje w zderzaku gdzyż według mnie zupełnie nie pasują kolorystycznie oraz do lampek przednich i ogólnie do stylu auta.
Auto musiało chyba przejść generalną blacharkę, gdyż madej wyciągał tylne błotniki a tu chyba seria jest
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-02-16, 06:52
piękności Auto w moim stylu, jak dla mnie to tylko te obrysy troche nie pasują bo wszystko czarne a obrysy nie. Aniołki pasują świetnie do furaka.
Po prostu masakrator
blacharka, fakt była robiona, bo po zakupie auto było grafitowo - pomarańczowe (to i wtedy obrysy pasowały ). A co do bocznych US(i)A w zderzaku to hmm... Naprawdę często o tym myślę i już chciałem przyciemniać, ale... Doszedłem do wniosku żeby to zostało pomarańczowe - jak klasyczne US(i)A. Ale obiecuję, że jak będzie mnie to gryzło to zmieniam!
no no ladniutkie autko fajny kolorek kola i wogule zacnie sie prezentuje ja na wtoim miejscu nic bym nie zmienial tylko zamontowal listwy boczne oraz kapselki na fele i bedzie gitara
spokojnie spokojnie, błotnik z wlotem jest odświeżony i gotowy do malowania (póki co odpoczywa). Jeżeli kiedyś będę robił mody pod maską to oczywiście ten błotnik wchodzi na swoje miejsce, a wlot będzie napędzał jakiegoś grubego grzyba, bądź.... turbinę :D:D
No więc tak udało mi się wyrwać ori progi do dziFFki
Jak mi się uda to do końca tygodnia założę i dodam nowe foty(postaram się przy okazji wnętrze cyknąć ) , bo trochę z żywicą muszę poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum