Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-09-29, 17:01
Ciężko powiedzieć dlaczego stracił w tym miejscu panowanie nad autem. To jest prosty odcinek drogi, blisko tego miejsca jest krzyżówka, może ktoś mu wyjechał i próbował się ratować.
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2013-09-30, 13:37
Jedno jest pewne, żeby tak auto wyglądało prędkość nie była mała. Oczywiście szkoda Chłopaka. Podstawową przyczyną wypadków jest nie oszukujmy się nadmierna prędkość.
Lwomati napisał/a:
a może samobójstwo? Teraz jest to w modzie wśród młodych
Mój znajomy niedawno mało się nie zabił golfem bo dziewczyna go rzuciła. Widział jak wsiada do innego auta z jakimś gościem i pojechał za nimi. Z premedytacją uderzył w tył tamtego auta. Życia nie stracił ale jedno oko ma "z głowy". Różne rzeczy teraz młodym po głowach chodzą
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-09-30, 15:13
vwkrzysio napisał/a:
Jedno jest pewne, żeby tak auto wyglądało prędkość nie była mała. Oczywiście szkoda Chłopaka. Podstawową przyczyną wypadków jest nie oszukujmy się nadmierna prędkość. ..
dokładnie.. w połączeniu z nieprzewidzianym zdarzeniem nie trudno o tragedię..
zauważcie, że do wypadku doszło w godzinach porannych. być może chłopak był zaspany, miał obniżoną koncentrację i prędkość dalej swoje zrobiła..
teorię samobójstwa raczej bym odrzucił.. myślę, że kierowca, kilka minut przed wypadkiem nawet się go nie spodziewał..
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-02-17, 19:56
Ja pierdziele no masakra, szkoda matki i dziecka [*]
Te pajace zamiast za drogi się brac to alkomaty kaza kupowac i tylko kolejne radary stawiaja Sam ostatni wpadłem w taka dziure ze mało w rowie nie wyladowalem, może dobrze ze na gwincie to jakos się utrzymalem
Chyba nie, toć jego Vento już dawno zmieniło właściciela. Do tego kierowca VW "posiada czynny zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych wydany przez sąd".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum