mam pytanie,teraz trzeba wplacac kase za cały zlot,a jak np komus cos wypadnie i nie przyjedzie to straci duzo kasy,a nie mozna tak zrobic jak na poprzednich zlotach ze oprocz zaliczki reszte wplacic na miejscu?
Pany ja też mam zamiar załatwiać jakieś szpasy czy nagrody jak zwał tak zwał,podobnie jak w tamtym roku.
Ale nic tu nie slychać nikt mi nic nie daje znac to jak mam to pochytać??
Mam propozycję stworzyć nowy temat i wpisac co kto załatwi:)
I zrobic jak z zapisami każdy dopisuje do listy. Co Wy na to?
Co z miejsce dla sponsorów na plakacie bo mam jedego na oku i gadałem z nim kilka fantów do Ventki by dał w zamian za małą wzmiankę o nim
Sklep motoryzacyjny w Kaliszu, niby mały sklepik ale jaki rozgłos by miał
Tylko kazał się zastanowić co chemy, uniwersalna rzeczą byłby olej silnikowy filtry lub cosik podobnego bo nie wiadomo co kto wygra i jakąś konkurencje by sie przydało wymyslić
Powiem tak dywany juz u mnie leżą powiedziałem, że ma zrobic jakie uważa i jeden to mega wypas a drugi standardowy, przypomina oryginał z Ventury i nowych pasków coś w ten deseń.
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2013-06-18, 20:25
muchomorek165, nie wiem czemu ale cisza w temacie jest. Mamy potencjalnego sponsora a tu nikt się nie odzywa. Wydaje mi się że można by wkleić jego logo i namiary na forum. Na plakacie też można go umieścić.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-06-19, 09:56
Chyba nie ma plakatu . Wieczorem dokładnie poczytam co wy tam chcecie i jak co, to założę nowy temat. Też mam potencjalnego sponsora, ale jak się zdecyduje, to muszę mu plakat pokazać i pewno jakiś dyplom po zlocie by się przydał.
Wysłany: 2013-06-19, 11:59
w wersji do druku jest, tylko wydrukowac ni ma komu. Przeciez 2/3 strony wczesniej były propozycje plakatów...
Super, że się coś ruszyło w kwestii zlotu Ventolotów, nie wiem, czy ktoś już nie pytał wcześniej na poprzednich stronach, ale czy znana jest już data zlotu? i jak z plakatem?
Pozdrawiam!
_________________ Vento 1,9TD AAZ, po kapitalce, Boost Pin z 1,6TD >> jest Power
Tak z ciekawości się podpytam... Gdzie by były te plakaty rozwieszone? Jakiej wielkości? Ile ich potrzebujecie? Jeśli uważacie że ten post to całkowity OT to można go usunąć nie bd się kłócił
O ktorej impreza sie zaczyna?
Gdzie sie spotykamy?
Jak z domkami zaklepujemy teraz jakie chcemy(ilu osobowe) czy na miejscu?
Jak z dopłatami na zlocie? Czy na konto?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum