A więc. Gwint założony. Skręcony mniej więcej w połowie. Pod auto wleciały brocki z moimi oponami. Zderzaka us jeszcze nie polakierowałem, blendy z mała tablica tez nie zalozylem. Dokupiłem dymione obrysy. A tak to wyglada na dzien dzisiejszy:
I takie coś:
Krany założone. Muszę go jeszcze posadzić, bo sterczy. Fele walnięte plastidipem białym - do poprawki. Ogólnie fajnie to się trzyma, tylko ze okleiłem ranty przy malowaniu i za późno odkleiłem z nich taśmę. Trochę pozrywało tą biel z rotorów. Do poprawki - bo jeszcze z 4 setki dipu mi zostało ;]
Ostatnio zmieniony przez lysyfm 2013-05-12, 17:45, w całości zmieniany 3 razy
a już od razu K#$%A żyletkę. Musiałem trochę pośmigać, zobaczyć jak się jeździ takim zestawem. Teraz wiem że można zejść niżej ;] bez urazy ale co do gwintu i rozpórek nie myliłem się - jezdzi sie jak gokartem ;] lubie to ;p
Troszkę pokręciłem gwintem i stwierdzam, ze 195/45 nie nadają się do glebienia przy moich parametrach felg i parapetami w błotnikach.
-Pomalowałem zaciski i bębny na czerwono
-spasowałem zderzak us tak mniej więcej
-założyłem blendę do tyłu z małą blachą
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-11, 17:14
Jest lala Osobiscie co nieco bym pozmienial jeszcze ale to moja wyobraznia tylko to i tak ladnie zeszles na tych felgach i gumach z tylu na 9J jakie et masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum