jak sie nie myle to Michcik, i lwomati, i ja mamy LC5P czyli fiołkoworóżową perełkę i chyba jeszcze tomek87
LC5L Mystic blue pearl jest lepszy
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2009-09-10, 15:05
hehe nie ma zadnego nowego kola
robiłem to u znajomego to robota wyszla tanio... a materialy i farba wyszla i jakies 300zl moze z lekkim hakiem
...a i robilem obca prezdnie blotniki, cala maske malowalem, z tylu juz lekkie pryszcze wychodzily to tez zrobilem,oba zderzaki malowalem.i prawa strone drzwi przod i tyl do listwy bo byla z 2 pryszcze, no i oczywiscie pare dziurek w podlodze sie znalazlo ale teraz lalka tylko polerke zrobic
Ostatnio zmieniony przez lukasz17 2009-09-10, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-10, 21:16
za pomalowanie chcial flache zapojke i 1kg kielbasy:D:D
farba mnie kosztowala94zl, 45zl lakier no ijakies lekko ponad 150zl szpachla baranek papier itp potrzebne do tego...
Tylko ze ja sam przygotowalem go do malowania wyszpachlowalem i doczyscilem...
to jak za darmo.
Muszę u siebie progi wspawać i szukam kogoś taniego i dobrego, ale nie ma takich blacharzy...
Jestem ciekawy ile będę musiał wyłożyć na tą imprezę...
Wysłany: 2009-09-10, 21:56
chyba za jeden prog biara kolo100zl ale tej moj blacharz za 150zl 2 by zrobil a jak by jecsz e jakies to by pewniej taniej wyszlo
u mnie na tyle dobrze ze progi byly zdrowe tylko lekko skorodowane przy laczeniu z blotnikami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum