Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-06-29, 22:22
wojtas83 napisał/a:
Panowie oczywiście że będzie. Podjąłem się organizacji i nie mam zamiaru dać ciała. Wiem że według niektórych zostało nie dużo czasu, ale mamy jeszcze ponad dwa miesiące do zlotu i zarezerwowany termin więc ze wszystkim zdążymy. Tempo mojego życia trochę zwolniło i teraz już zajmę się organizacją, bo w ostatnim czasie nie miałem do tego ani głowy ani czasu. Dziś już rozmawaiłem z Marek81l, i ustaliliśmy pewne rzeczy. W następnym tygodniu będą konkrety i wtedy się nimi podzielę z Wami.
zeniTh napisał/a:
może jakiejś pomocy potrzebujesz ?
Pomoc zawsze się przyda, ale o tym to pogadamy na PW
Konkrety poprosimy. Od 1 czerwca brak informacji. Ja jak ja, ale inni zapewne się niecierpliwią.
panowie,to kiedy będą jakieś konkrety .Organizatorzy niby wszystko wiedzą,ale nic tu nie piszą.Jak z resztą dopłat-teraz czy na miejscu, powinna być lista domków do naszej dyspozycji,oraz jakieś zapisy kto z kim śpi ,bez skojarzeń.Tak było przynajmniej na poprzednich zlotach.INFO PROSZĘ!!
chyba masz rację.Trzeba będzie rozglądać się chyba za biletami na Tahiti.Organizatorzy chyba mają jakiś sen zimowy,co by nie powiedzieć udar słoneczny . Info pojawi się dzień przed zlotem,kiedy 3/4 ludzi oleje przyjazd,no bo ile można czekać na jakieś informacje czy w ogóle się coś odbędzie i nikt w ciemno nie pojedzie.
no i ja też chyba pasuje w tym roku jutro wyjazd służbowy i nie wiadomo czy wrócę do piątku ale na 99% odpadam,chyba że uda mi się wrócić to przyjadę w sobotę ale to nic pewnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum