To ja chyba jako jeden z niewielu znalazłem stronę i forum klubowe (jeszcze w starym wydaniu) przed kupnem Venta. Pamiętam jak dzisiaj, w niedziele ojciec dostał cynk że będzie ładne Vento przywiezione do PL w połowie tygodnia i chcąc pokazać rodzicom co to w ogóle jest (tak tak, 5-6 lat temu Vento to był rarytas na ulicach ) wpisałem w googlach "Volkswagen Vento". Jak tylko rodzice zobaczyli Ventyle na klubowej stronie decyzja o kupnie zapadła jeszcze przed obejrzeniem samochodu
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-28, 09:30
Ja też pamiętam czasy starego forum.....baaaaa.....gdy kupiłem vento istniała tylko stronka klubowa z danymi technicznymi, fotkami i adresem do korespondencji.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-09-28, 09:42
spyro napisał/a:
Takie dawne czasy bez forum - nie wiem jak mogłem żyć bez forum
Po raz ęty to mówię.... u mnie z rana pierwsze co to komp-start i forum do przejrzenia A jak czasem nie ma forum to nie ma po co na neta wchodzić..... no chyba że na jakąś stronkę żeby coś zassać
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-28, 10:06
Ja natomiast znalazlem i Was i Fansiaków...na pierwszy łyp oka - bardziej spodobalo mi sie u Fansiaków, ale ostatecznie postanowiłem stać się orgiem Jakoś tak przyjemniejsza atmosfera na forum mi sie wydaje, i przede wszystkim mniej klotni:) a forum jest po to by w jakis sposob lączyc - nie dzielic
wcześniej przez ponad dwa lata miałem mk2 ... i byłem czynnym uzytkownikiem forum :
forum.vwgolf.pl
natomiast w chwili kupna mk3 vento pomyslałem że wartoby było poszukac forum właśnie dotyczącego tego modelu i o to jestem
już od dawna myślałem o vento i po zakupie ventylka szukałem jakiś zlotów tych pięknych maszyn i tak to wujek google pomugł znalazłem was i na zlocie też byłem
A ja wiedziałem od dawna o forum, ale jakoś nigdy nie wchodziłem...
Teraz gdy myślę o zakupie venta to jestem, żeby poczytać;) Jak się uda to na pewno zostanę na bardzooo długo
Odkop piękny.. A na dzień po kupnie venta zarejestrowałem się, ponieważ szukałem dokładnych danych.. Później sobie zacząłem modzić i tak już zostałem.. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum