sorry ale moim zdaniem najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś... co ludzi skłania do rezygnowania z poduszki w kierownicy? poszukaj Raid Silberpfeil i będziesz miał i wygląd i jaśka i nie jestem pewien ale chyba kiery poniżej 300 mm są nielegalne/ bez homologacji (nie to żebym się przejmował, ale tak mi się kojarzy coś)
JAK MI DASZ 800ZŁ TO KUPIE TAKA JAKA MOWISZ:) DENERWOWAŁO MNIE TE WIELKIE KOŁO A POZATYM NIE MAM ZAMIARU STRZELAC Z JASKOW;)
koledzy pytanie za 100pkt wsadzilem kiere z poducha znowu i pali sie kontolka boduchy domyslam sie ze poprostu trzeba skasowac blad i teraz pytanie czy mozna zrobic to samemu ? kupic jakis kabel na allegro i go usunac? lub moze jest jakis inny sposob? odlaczony aku na 15 min nic nie dał.
Panowie takie cos podejdzie ? i skad sciagnac program do tego?http://www.allegro.pl/item1037096217_vag409_pl_diagnostyka_vag_com_usb_kkl_24h_gw_fv.html
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-06-05, 00:54
Tam masz w treści aukcji, że:
Cytat:
Oprogramowanie
Współpracuje z programami VAG-COM do wersji 409-1, VWTool, GMTool, AlfaDiag, FiatEcuScan. Wszystkie prezentowane programy oferowane są wraz z urządzeniem ! Klient kompleksowo otrzymuje pełne oprogramowanie, pełną instrukcję wraz z opisem funkcji oraz wiele dodatkowych poradników czy opisów procedur kodowania różnych podzespołów.
Program VAG-COM dziala na systemach Windows Vista oraz Windows7 ! (wersje 32-bitowe)
A jakby Ci nie wystarczyło to najlepiej na Exsite lub PEB poszukać
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-24, 16:48
Golgik prezentuje sie naprawde świetnie ale tymi naklejkami zepsułeś wygląd całego tyłu
gdzie zgubiłeś krótkie blendy
przydały by sie jeszcze ciemne szybki i Vento Front
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-06-24, 19:52
froncik od vento i bedzie miodzio
naklejki nie bardzo mi sie widza niewiem wedlug mnie takie naklejki ze ukazujace ze lejesz na opla lub vw to bezsens i dowód na to ze co niektórzy jeszcze nie dorosli (nie chce nikogo obrazic ) niech se tam kazdy jezdzi czym chce a ja patrze na siebie
ale jak CI sie widzą to najwazniejsze tylko co niektórzy mogą poczuc sie dotknięci
Powodzenia w Modach
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
szanowni uzytkownicy forum! ja te naklejki traktuje jako zart i nigdy nie chciałem nikogo tym urazic. skoro ktos sie poczul przez to urazony bardzo przepraszam nie zrobilem tego umyslnie!
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-06-24, 21:59
Buli, tutaj wątpie abys kogos uraził ale pamietaj ze są ludzie którzy znają się na żartach i są tacy którzy sie kompletnie nei znają czyli nie mają poczucia humoru
KONIEC OT
POZDRO Bezawaryjnosci i powodzenia w modach
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Buli, Golfik co do naklejki hmm na jednej stronie bylo by ok, na dwuch stronach jakos nie widzi sie(sam smigam z napisem kiss my ass) pozdrawiam i bezawaryjnosci
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-06-25, 14:47
Będę nudny, ale poprę przedmówców, ze naklejki strasznie szpecą Twoją furkę. Vento front i chociaż lekko przyciemnione szybki i będzie lux Oczywiście to ja bym zrobił a Ty rób tak jak CI się podoba
Panowie jestem wsciekły jak nie wiem! wczoraj postanowiełem umyc Soibie silnik bo był cały w jakims błocie umyłem i koniec nie mogłem odpalic! wymieniłem kopołke i palec, odpalił!! no ale raz chodzi na wszystkie gary a raz nie i teraz juz wiem ze trzeba wymienic swiece i kable doradzi ktos cos? kopułke kupiłem BERU palec tez BERU jakiej firmy swiece i kable? NGK?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum