Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-04-27, 23:54
elegancko auto wygada
ja bym cos zribil z rej z przodu bo masz super zderzaczek us a tafla na sodku dal bym ja gdzies na dól albo wogole w smietnik hehe
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-04-29, 20:10
a no to dobrze że dbasz o płuca ,ale chyba swoje bo z tym co masz w bagaju to niezły masaż dla płuc ,a no i gratki za autko prezentuje się świetnie ,widze ze nie wymieniłeś jeszcze głośnika bo dziurka zaklejona
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-05-31, 17:10
loocyfer_9 napisał/a:
radio, cb radio, gps, i telefon powiedziały w nocy papa... A zdjęcie jest jak ściągali odciski.
Dlatego ja nic na wierzchu nie zostawiam... CB i panel do domu zabieram zawsze... U mnie pod blokiem to nawet fabryczne radio z clio <98 wyjęli...
Wujek z Kielc przyjechał i zostawił na 15 minut radio z panelem na wierzchu... - Zawinęli skur****ny...
Szkoda kasy za sprzęt... Ważne że dziFFka cała bo chyba nic więcej nie nawywijali?
oooooooo ... szkoda bardzo a zniszczyli ci coś w środku bo nam trochę półkę powgniatali tam gdzie radio jest i szybę zbili normalnie szkoda słów na takie coś żeby im ręce przy samej dupie uschły
nic więcej się nie wydarzyło, szyby też nie wybili tylko zamek otworzyli. Szmaciarz miał mnie przyczajonego, bo tego dnia od 12 do trochę po 21 cały czas przy dziFFce robiłem, jak tylko na godzinę pojechałem z kolegą (Kryha) na zakupy tak już się na dziFFkę rzucił, a dlaczego miał wszystko tak wyczajone? Bo to na 95% mój "sąsiad".... A tym czasem jarO jest niecałe dwa koła w plecy...
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-06-01, 13:22
dlatego ja jestem tego zdania że nie powinniśmy ryzykować i zostawiać autko na parkingu strzeżonym bo lepiej np 100zł miesięcznie wydać i spać spokojnie niż być w plecy 1000zł .ja nawet do rodziców jak jeżdże to nie zostawiam pod blokiem złomka tylko 5 min spacerkiem i na parking ,szkoda tylko twojej kasy i strat jakich poniosłeś
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-06-01, 13:36
Przykra sprawa ale z tego co mówisz to na bank ktoś kto dobrze wiedział co tam masz i obserwował znam to z autopsji jak nam czmychli 400 litrów ropki pare lat temu identycznie na moment wyczaili ze nie kreci sie nikt na podwórzu i cyk nie ma zajeło im to nie całe 15 minut . Oby sprawa sie wyjaśniła szkoda bo starty nie są małe
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
cb radio już dzisiaj kupiłem - TTI TCB-550, radio wrzuciłem stare kenwooda, ale czaję się na jakiegoś alpine'a . Niestety, czasu się nie cofnie, 3ba działać dalej. Nie wierzę, że coś się odnajdzie, bo każdy zna naszą polską policję. Ale tak jak napisał Wąski, dziFFka już dostała pakiet na miesięczny parking strzeżony (i to pod samym aresztem ) i tak już zostanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum