czy tak zieleń butelkowa jest seryjna?? Chodzi mi o to czy obejdzie się bez malowania bo ja też mam zielone vento Jeśli tak to biorę klapę ze spojlerem
Czy na zdjęciach widać tempomat jeśli tak jaka cena
Ostatnio zmieniony przez CINO 2010-07-12, 01:24, w całości zmieniany 1 raz
Przemas ja wiem czytałem, ale sam zobacz nie ma rezerwacji a:
Hormon napisał/a:
Rezerwuje obrysówki do wtorku.
jacek7072 napisał/a:
wolałbym sprzedać całość razem ze zderzakiem, jeżeli nie pójdzie do środy będzie Twoje !
levis521 napisał/a:
jak będziesz środek rozbierał to ja rezerwuje uchwyt na napoje
jacek7072 napisał/a:
ten przedni przy biegach czy tylny ?
nie ma rezerwacji a rezerwują i Jacek wyraża na to zgodę
W wcześniejszym temacie Pyjter zarezerwował to i od razu kupi. Przecież nie będzie zwlekał dniami czy tygodniami Ja tylko napisałem co widziałem z rezerwacją
ja to w ogóle jestem przeciw takim rezerwacjom. Powinien być w regulaminie punkt o zakazie rezerwacji przedmiotów. Jeśli jesteś faktycznie zainteresowany zbierasz kasę i piszesz "biorę, kupuje" itp a nie rezerwuje do czwartku a przecz okres rezerwacji ludzie się znajdą co są zdecydowani ze biorą i już płacą. Soryy za
Silnik: 2.0
Wysłany: 2010-07-12, 19:41
Wąski 2 napisał/a:
a kiedy jak można wiedzieć bo przedwczoraj juz do kolegi pisałem PW
i w temacie o całym vento tez pisałem że czekam na info
kolega sie nie licytowal tylko wzial za cene taka jak byla wystawiona + inne czesci
- klapa tylna + spojler CENA: 150zł/kpl
- znaczek GLS: 15zł
- zderzak tylny USA made in CANADA ! z wkładką styropianową CENA: 250zł
- centalny (siłownik centralnego+zamek) CENA: 40zł/kpl
- blenda USA ! CENA: 130zł/kpl
- lampy kompletne w klapę HELLA MEXICO CENA: 20zł/szt = 2szt/30zł.
- podbitka + zapinki wszystkie nie połamane ! CENA: 100zł/kpl-SPRZEDANA!
- znaczek VW: 20zł - SPRZEDANY!
- obrysówki oryginał MEXICO HELLA z wkładkami + żarówki! CENA: 50zł/szt (obejmuje tylko w komplecie z przednim zderzakiem ! )- czekam na wpłate
- zderzak przedni USA made in CANADA ! lekko uszkodzony tzn uchwyty hokeja CENA: 150zł - czekam na wpłate
- tylne lampy L+P HELLA MEXICO ! USA ! kompletne z wkładkami i żarówkami !! stan idealny !!25zł/szt = 45zł/kpl - czekam na wpłatę
- znaczek JETTA III CENA: 30zł - czekam na wpłatę
nowy towar
- pompka centralnego 1HO 962 252D HELLA ! 5D + bak - 55zł
- kpl wykładzin i boczków bagażnika - 50zł/kpl
Ostatnio zmieniony przez jacek7072 2010-07-12, 20:04, w całości zmieniany 3 razy
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-07-12, 19:54
jacek7072 napisał/a:
kolega sie nie licytowal
jak miałem się licytować jak pisałem o zderzak zanim był ten temat,a w tym temacie się zapytałem ile za komplet bo byłem zainteresowany jeszcze lampkami
Silnik: 2.0
Wysłany: 2010-07-12, 21:45
- klapa tylna + spojler CENA: 150zł/kpl
- znaczek GLS: 15zł
- zderzak tylny USA made in CANADA ! z wkładką styropianową CENA: 250zł
- centalny (siłownik centralnego+zamek) CENA: 40zł/kpl
- blenda USA ! CENA: 130zł/kpl
- lampy kompletne w klapę HELLA MEXICO CENA: 20zł/szt = 2szt/30zł.
- podbitka + zapinki wszystkie nie połamane ! CENA: 100zł/kpl-SPRZEDANA!
- znaczek VW: 20zł - SPRZEDANY!
- obrysówki oryginał MEXICO HELLA z wkładkami + żarówki! CENA: 50zł/szt (obejmuje tylko w komplecie z przednim zderzakiem ! )- czekam na wpłate
- zderzak przedni USA made in CANADA ! lekko uszkodzony tzn uchwyty hokeja CENA: 150zł - czekam na wpłate
- tylne lampy L+P HELLA MEXICO ! USA ! kompletne z wkładkami i żarówkami !! stan idealny !!25zł/szt = 45zł/kpl - czekam na wpłatę
- znaczek JETTA III CENA: 30zł - czekam na wpłatę
- wiązka + przekaźniki podgrzewanych foteli CENA: 170zł - czekam na wpłatę
nowy towar
- pompka centralnego 1HO 962 252D HELLA ! 5D + bak - 55zł
- kpl wykładzin i boczków bagażnika - 50zł/kpl
VWpiter6 napisał/a:
poszukuje halogenów do przedniego zderzaka.
posiadasz??
posiadam 60zł kpl halogeny+oprawki - bez żarówek
Ostatnio zmieniony przez jacek7072 2010-07-12, 21:54, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum