Silnik: 1.9 D
Wysłany: 2012-05-15, 16:38 Vento Tomq'a
Witam! To mój pierwszy temat, a zarazem pierwszy post na tym forum.
Oto mój Venciak: Vento PJ
Jest to wersja z tradycyjnym wolnossącym dieslem 1.9 poj. Wyposażony jest w elektryczny szyberdach, centralny zamek, wspomaganie kierownicy oraz obrotomierz.
Kupiłem go, w czerwcu ubiegłego roku od swojego wujka, który jeździł nim na taksówce. Nie był to najlepszy zakup, samochód jest trochę zmęczony i widać to po nim, przez ponad pół roku zastanawiałem się co z nim zrobić, bo co miesiąc coś się psuło. Zdecydowałem się zostać razem z Venciakiem i nadać mu jego dawny blask. Wymieniłem w nim progi oraz podłogę (zdjęcia jeszcze z przed wizyty u blacharza) i wiem, że to nie koniec. Plany i perspektywy są, niestety tylko w mojej głowie, ale jak będzie kasa to chcę go zrobić na klasyczny german style, czyli obniżyć zawieszenie i założyć jakieś ładne szerokie felgi To chyba tyle, pozostawiam go waszej ocenie
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-05-15, 18:16
Witamy na forum. Ładny egzemplarz, niestety rdza dobrze sie z naszymi ventkami dogaduje, ale troche pracy i może sie jej całkowicie wyzbyć. powodzenia w modach.
Silnik: 1.9 D
Wysłany: 2012-05-18, 00:12
Nadkola mi się nie podobają i ich obecnie już nie ma. Co do zderzaków to fakt, nie podoba mi się, że poprzedni właściciel pomalował hokej(??) tylnego zderzaka na srebrno. Ale jeszcze kilka poprawek lakierniczych czeka autko to o zderzakach pomyślę Chcę też zdemontować hak, bo w końcu to ma być dupowóz, a nie ciągnik ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum